Ontdek de programma’s van FOX Sports

De programma's van FOX Sports

Je raakt niet uitgepraat

Je kijkt natuurlijk naar FOX Sports voor alle topduels uit de (inter)nationale competities. Maar ook voor actualiteit en nabeschouwingen zit je bij deze zender geramd! Ontdek de spraakmakende programma’s van FOX Sports.

FOX Sports Vandaag

Elke dag om 19.30 en 23.00 uur | Elke zaterdag om 17.30 uur

Heb ik iets gemist? Deze vraag hoef je niet meer te stellen als je iedere dag naar FOX Sports Vandaag kijkt. Het belangrijkste en opvallendste sportnieuws uit binnen- en buitenland krijg je in een halfuur kant en klaar voorgeschoteld.

Verwacht samenvattingen, reportages en aandacht voor de trending topics uit het rijk der social media. De presentatie is afwisselend in handen van Pascal Kamperman, Aletha Leidelmeijer, Fresia Cousiño Arias, Milan van Dongen, Vincent Schildkamp en Leo Oldenburger. 

Kanaal: FOX Sports 1

Ontdek de programma’s van FOX Sports

De Eretribune

Elke zaterdag van 18.00 tot 23.00 uur

Een tafel van zes, van 18.00 tot 23.00 uur. Dat is de setting voor de zaterdagavond op FOX Sports. Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer ontvangen elke week twee van onze vaste analisten waaronder Marco van Basten, een actuele gast uit de voetbalwereld en een bekende Nederlander met een voorliefde voor voetbal.

Het hoofdgerecht van deze avond is de Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur - live te zien op dit kanaal - maar de bijgerechten zijn ook niet versmaden: voor- en nabeschouwingen en de belangrijkste momenten uit de overige duels van deze avond in de Eredivisie en de Bundesliga, aangevuld met alle overige sportactualiteit die het bespreken waard is. In de studio is publiek aanwezig en er speelt een live band. Kortom, de zaterdagavond is er een om voor thuis te blijven.

Kanaal: Fox Sports 1

Ontdek de programma’s van FOX Sports

Goedemorgen Eredivisie

Elke zondag om 10.00 uur | Elke maandag om 22.00 uur

De ideale voetbalzondag begint ook dit seizoen om 10.00 uur op FOX Sports. Presentator Milan van Dongen kijkt samen met Hans Kraay Jr. en de hoofdrolspelers uit de voetbalwereld tot 12.00 uur terug op de wedstrijden van vrijdag en zaterdag - en vooral ook vooruit naar de duels van zondag. Fresia Cousiño Arias doet in Goedemorgen Eredivisie verslag vanuit het stadion van de wedstrijd die om 12.15 uur begint.

Kanaal: FOX Sports 1

Eredivisie op Zondag

Elke zondag van 12.00 tot 18.45 uur

Op zondag maakt FOX Sports ruim baan voor de Eredivisie met van 12.00 tot 18.45 uur drie live wedstrijden. Vanuit de studio en de stadions nemen onze presentatoren, analisten en verslaggevers de kijker de hele dag bij de hand. Naast de drie live duels komen ook flitsen langs van eerder gespeelde wedstrijden uit de Eredivisie, de Bundesliga en de andere sporten die op zondag op de overige (online) kanalen van FOX Sports te zien zijn.


Kanaal: FOX Sports 1

dummy 3

Dit Was Het Weekend

Elke maandag om 18.50 uur

In Dit Was Het Weekend worden de belangrijkste en opvallendste zaken van het Eredivisieweekend besproken door Toine van Peperstraten of Jan Joost van Gangelen en twee analisten. 

Kanaal: FOX Sports 1

dummy 3

De Keuken Kampioen Divisie

Elke maandag en vrijdag om 20.00 uur

Op vrijdagavond wordt een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live uitgezonden en is er een schakelprogramma te zien met daarin de hoogtepunten uit alle wedstrijden. Op maandagavond staat in de Keuken Kampioen Divisie één wedstrijd op het programma. Deze is altijd live te zien, met voor- en nabeschouwing vanuit de studio.

Kanaal: FOX Sports 2 en FOX Sports 3

Voetbalpraat

Na de succesvolle introductie van Voetbalpraat in het afgelopen seizoen krijgt het praatprogramma een nog prominentere plek in de nieuwe programmering van FOX Sports. Van maandag tot en met donderdag bespreken vier presentatoren, analisten, commentatoren en journalisten in een uur alle hoofd- én randzaken uit de voetbalwereld.

Club TV

Ook komend seizoen komen fans via FOX Sports nog dichter bij hun club dankzij Club TV. De uitzendingen van de traditionele top-3 zijn te zien op maandag (Ajax, Feyenoord en PSV), dinsdag (PSV en Feyenoord) en vrijdag (Ajax en Feyenoord). De afleveringen van Ajax TV en PSV TV duren een half uur. Feyenoord TV maakt op maandag en dinsdag uitzendingen van een kwartier en komt op vrijdag met een eigen talkshow van 45 minuten.

Ontdek de programma’s van FOX Sports

Niet thuis? Kijk onderweg met

FOX Sports GO

Alle wedstrijden uit je pakket zijn binnen Nederland ook live te zien via FOX Sports GO op je laptop, tablet of smartphone. Handig voor als je onderweg bent.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van Sidekick, het tweede scherm van FOX Sports, en heb je toegang tot extra online kanalen. Heb je nog geen account? Maak deze dan gratis aan via foxsports.nl en klik op het Ziggo logo voor verdere instructies.

Meer sport: