De Ziggo eBattle F1 2018

Ziggo eBattle F1

Stap in de simulator en race met 280 km/u over het circuit

Tijd voor een break! De Ziggo eBattle F1 heeft net als Formule 1 een winterstop. Benieuwd wanneer je weer kunt racen? Houd deze pagina in de gaten. En Allert van der Wal: gefeliciteerd met het winnen van de Ziggo eBattle F1 Pro League 2018.

Ziggo eBattle on Tour
Ziggo eBattle F1 2018
Afgelopen

Stap in de Playseat en scheur vol gas door de bochten met de F1 2017-game. En dit jaar kan dat op nog meer plekken door het hele land: van live-uitzendingen en de Ziggo Servicebus tot festivals en events. 

De tien snelste coureurs per GP nemen het tegen elkaar op in de studio in Hilversum. De nummers 1 en 2 mogen uitkomen voor #TeamDoornbos of #TeamCoronel in de live-uitzending van Formule 1 Café. Win jij de GP van die week? Dan maak je kans om tegen de pro's te racen in de nieuwe Pro League met als hoofdprijs € 10.000. Wil je weten hoe de eBattle precies werkt dit jaar?

Durf jij de uitdaging aan?

De allerlaatste bocht doemt voor je op. Koeltjes volg je de perfecte lijn. Je wacht, remt, stuurt en dan doorrrrr, vol gas naar de finish. Terwijl de adrenaline nog door je lijf giert, ben je maar met één ding bezig: je rondetijd en je plek in het klassement.

Is jouw tijd snel genoeg om uit te mogen komen voor #TeamDoornbos of #TeamCoronel? Registreer je nickname en laat zien wat je in huis hebt!

De Ziggo eBattle F1 heeft net als Formule 1 een winterstop. Je kunt je nu even niet inschrijven.

Ziggo eBattle on Tour
Waar kun je meedoen?

In de agenda vind je waar en wanneer de eBattle bij jou in de buurt komt voor kwalificatie-races. Dus waar wacht je nog op? Eindelijk de kans om je buurman eruit te racen. Of je zus te laten zien dat jij dé coureur van de familie bent. 

De Ziggo eBattle F1 2018 is afgelopen en de kalender is daarom leeg.

De kwalificatie voor de wekelijkse finale in de Ziggo Servicebus om kaarten voor de GP van België in Spa te winnen sluit zaterdag om 14.00 uur.

Bij sommige events in de agenda, zoals een voetbalwedstrijd, kom je alleen binnen als je kaarten voor dat evenement hebt. Check dat dus van tevoren. 

Ziggo Sport
Stap nu over op Ziggo

En blijf juichen

Bestel nu Alles-in-1 Start, Complete of Max met supersnel internet en gratis Ziggo Sport. Tijdelijk de eerste 3 maanden € 39,95 p.m.

Meer Formule 1 & eBattle: