De Ziggo eBattle 2019 is terug!
ebattle

Ziggo eBattle

Stap in de simulator en race met 280 km/u over het circuit

De bekendste virtuele racecompetitie van Nederland is terug! Net als vorig Formule 1-seizoen tourt de eBattle ook in 2019 het hele land door. Stap in de simulator en stuif met 280 km/u over het virtuele circuit. Klok jij de beste rondetijd in jouw woonplaats? Dan maak je kans op vette F1-prijzen!

Ziggo eBattle on Tour

De Ziggo eBattle 2019 is terug!

De Ziggo eBattle 2019 is terug!

Het F1-seizoen 2019 staat in de startblokken en dat betekent dat de Ziggo eBattle terug is. De twintig snelste coureurs nemen het in 21 races online tegen elkaar op in de officiële Formule 1-game. Finish jij aan het einde van het jaar met de meeste punten? Dan ben jij de nieuwe eBattle-kampioen!

Er wordt gestreden om een prijzenpot van €10.000 en de roem van beste virtuele F1-coureur van Nederland. In elke Pro League-race zijn punten te verdienen, net als in een echte Formule 1-race.

Bekijk de komende races in de agenda

De Ziggo eBattle 2019 is terug!

De Ziggo eBattle is een levensechte Formule 1-game waarbij je als een echte F1-coureur over het virtuele circuit raast. Tegelijk met de Ziggo Servicebus, staat de Ziggo eBattle-trailer ook bij jou in de buurt.

Kom langs, stap in de Playseat en scheur vol gas door de bochten. De snelste racers van de week strijden in de finale om de titel. Word jij de Max Verstappen van jouw gemeente?

Ziggo eBattle on Tour

Meer Formule 1: