Kijk gratis Ajax oefenwedstrijden

Ajax | programma oefenwedstrijden

Deze wedstrijden zie je live bij Ziggo

Van Sturm Graz tot De Graafschap: seizoen 2018-2019 was een marathonrace, óók voor de supporters. Begint het deze zomerstop toch alweer te kriebelen? Goed nieuws! Ziggo zendt de oefenpotten live uit.

Update: 5 juli 2019

Door het vernieuwde partnership kun je nog meer genieten van Ajax bij Ziggo. Benieuwd welke oefenwedstrijden we op Ziggo Sport kanaal 14 uitzenden? En hoe je Ajax - PSV in het gevecht om de Johan Cruijff Schaal live op tv kijkt? Of zit je liever zelf in de ArenA? Dat kan! Ook dit seizoen geven we vette Ajaxprijzen weg.

Ajax: seizoen 2019-2020

Hoe doen de nieuwe aankopen het? En hoe houdt het middenveld stand zonder Frenkie? Het grootste gedeelte van de selectie traint alweer volop voor het nieuwe seizoen. De amateurs van Quick '20 werden met 11-2 verslagen en we hebben voor het eerst een glimp mogen opvangen van nieuweling Martínez.

Tijd voor wat meer weerstand. De volgende vriendschappelijke wedstrijden van Ajax zijn aan het uitzendschema van Ziggo Sport toegevoegd:

Programma Ajax: zomer 2019

Ajax - Watford FC
Donderdag 18 juli, 18.00 uur
Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select (401)
Ajax - Panathinaikos 
Maandag 22 juli, 18.50 uur
Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select (401)

Johan Cruijff Schaal live kijken op tv

De eerste wedstrijd die er echt toe doet is de Johan Cruijff Schaal, die op zaterdag 27 juli 2019 wordt gespeeld om 18.00 uur. Oorspronkelijk zou de wedstrijd op zondag 28 juli worden gespeeld, maar in verband met het programma van PSV in het Europees voetbal is de wedstrijd een dag verplaatst.

De strijd om de Johan Cruijff Schaal is live te zien op zender FOX (kanaal 11).

Win Ajaxprijzen

Kans maken op kaarten voor álle thuiswedstrijden, zoals de Johan Cruijff Schaal of de Golden Seats? We geven vette Ajaxprijzen weg.

Kijk gratis Ajax oefenwedstrijden
Volg de Winterspelen met Ziggo GO
Kijk in de hele EU en op al je schermen live sport

Met de Ziggo GO app

In de trein genieten van topvoetbal uit de Premier League? Of vanuit je bed kijken naar Max in Formule 1? De mooiste wedstrijden kijk je live, waar en wanneer je maar wilt, met de gratis Ziggo GO app.

Meer Ziggo Sport: