Overslaan en ga naar inhoud
Unstable Seizoen 2

Unstable Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Yes! De hilarische en ietwat hectische serie Unstable komt terug met een gloednieuw seizoen. Na het succes van het eerste seizoen kunnen we niet wachten om te zien wat er nu weer op ons afkomt. Meer lachen, onverwachte wendingen en ongemakkelijke momenten zijn gegarandeerd. Vanaf 1 augustus kunnen we het nieuwe seizoen streamen op Netflix. Benieuwd wat er al bekend is? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over Unstable seizoen 2

Beleef Unstable op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 16 juli 2024

Aan het einde van Unstable seizoen 1 kwamen de chaos en spanning tot een hoogtepunt. Jackson ontdekte dat Jean en Leslie aan het samenspannen waren om Ellis uit DragonTech te zetten. Toen Ellis vervolgens achter deze samenspanning kwam, nam hij wraak en stak hij Jeans auto in brand. Maar zelfs als hij door Jean en Leslie uit het bedrijf gezet dreigt te worden, slaagt Ellis erin een cruciaal project te voltooien en om het succesvol aan de raad van bestuur te presenteren.

Het seizoen eindigde met Ellis die tegen Anna zegt dat er geen drama meer zal zijn. Maar de slotscène, waarin we hem weg zien lopen van de brandende auto, doet anders vermoeden. Wat zal er gebeuren met Ellis zijn rol binnen DragonTech? Kan hij zijn belofte aan Anna waarmaken? En wat voor chaos gaat er nog komen?

Het tweede seizoen van Unstable belooft nog meer van wat fans zo geweldig vonden aan het eerste seizoen, namelijk een perfecte mix van komedie, drama en een flinke dosis eigenaardige personages. Ellis Dragon blijft daarnaast zijn zoon Jackson uitdagen om hem te laten bewijzen dat hij het leiderschap in zich heeft om DragonTech over te kunnen nemen. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot, vooral wanneer een nieuwe speler op het toneel verschijnt en deze voor onverwachte problemen zorgt.

De cast en crew hebben inmiddels via sociale media en in interviews laten doorschemeren dat seizoen 2 diepgaander en grappiger zal gaan worden. We gaan nieuwe kanten van de personages zien en de dynamiek binnen DragonTech wordt nog interessanter. Ook de vader-zoonrelatie, die zowel hilarisch als complex is, zal in het nieuwe seizoen verder worden verkend. Het belooft kortom weer een seizoen te worden vol humor en hectiek.

De cast van Unstable seizoen 2

Natuurlijk zien we in dit seizoen de charismatische, maar ook labiele, tech-visionair Ellis Dragon (Rob Lowe) terug. Ook kunnen we niet zonder zoon Jackson (gespeeld door Rob's zoon John Owen Lowe). Verder zien we natuurlijk ook de andere favorieten zoals Anna (Sian Clifford) en Malcolm (Fred Armisen) in het tweede seizoen van Unstable terug.

Er is daarnaast ook een aantal nieuwe personages aan de serie toegevoegd! Peter wordt gespeeld door Lamorne Morris (bekend van Fargo). Hij is de charismatische oprichter van een andere biotech start-up en zijn succes zorgt voor nog meer frictie tussen Ellis en Jackson over het leiderschap binnen DragonTech. Ook nieuw is Anna's rebelse ex-stiefdochter en nieuwe Dragon-stagiaire, Georgia, die wordt gespeeld door Iris Apatow (The Bubble). 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Unstable Seizoen 2 Trailer

Waar gaat Unstable over?

Unstable is een Amerikaanse workplace komedieserie die het leven volgt van Ellis Dragon, een briljante maar excentrieke tech-ondernemer, en zijn gevoelige zoon Jackson. Ellis, het genie achter het innovatieve technologiebedrijf DragonTech, worstelt sinds het overlijden van zijn vrouw met zijn grip op de realiteit. Deze persoonlijke crisis dreigt ook het bedrijf in gevaar te brengen.

Om zowel Ellis als DragonTech van de ondergang te redden, wordt zijn zoon Jackson ingevlogen. Jackson staat voor de enorme uitdaging om zijn vader terug op het rechte pad te krijgen en tegelijkertijd hun verstoorde relatie te herstellen. Kan hij voorkomen dat zowel zijn vader als het bedrijf instort? En zal hij erin slagen om eindelijk uit de schaduw van zijn vader te stappen?

De show draait om de lastige, maar liefdevolle relatie tussen Ellis en Jackson, die in het echte leven ook vader en zoon zijn. En belicht op een grappige manier onderwerpen als geestelijk welzijn, gespannen familiebanden en de uitdagingen van de chaotische high-tech wereld.

Bereid je voor op een serie vol verrassingen die je gegarandeerd aan het lachen maakt! Wij kunnen niet wachten tot 1 augustus, wanneer Unstable seizoen 2 op Netflix staat.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht