Overslaan en ga naar inhoud
The Recruit seizoen 2

The Recruit seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Het enorme succes van The Recruit op Netflix is je vast niet ontgaan en we hebben goed nieuws voor alle fans. The Recruit Seizoen 2 is namelijk in de maak! Sinds januari 2024 draaien de camera’s in Vancouver, Canada, Seoul en Zuid-Korea. Maar wanneer we het nieuwe seizoen kunnen streamen, is nog niet bekend. Benieuwd wat we wél weten over het nieuwe seizoen? Ontdek het hieronder!

Wat we weten over The Recruit seizoen 2

Beleef The Recruit op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 24 juni 2024

In de laatste momenten van seizoen 1 zaten CIA-advocaat Owen Hendricks en de voormalige CIA-informant Max Meladze vastgebonden in een lekkende kelder. Dan komt de dochter van Max, met wie Owen eerder had geflirt, de kamer binnen met een pistool. Hun leven is in gevaar, vooral wanneer Max door haar dochter in de borst wordt geschoten. Of Max dit overleeft, zullen we zien in het nieuwe seizoen.

We weten zeker dat Owen het heeft overleefd, want in het nieuwe seizoen raakt hij betrokken bij een levensbedreigende spionagemissie in Zuid-Korea. Daar beseft hij dat het grootste gevaar misschien wel schuilt binnen de muren van de CIA zelf… Hoewel we verder nog niet veel weten over The Recruit seizoen 2, kunnen we ervan uitgaan dat het een spannend seizoen boordevol actie wordt.

De cast van The Recruit seizoen 2

In het nieuwe seizoen zien we veel van de vertrouwde gezichten terug! Zo ga je onder andere Owen Hendricks (Noah Centineo), Nyland (Vondie Curtis-Hall), Violet (Aarti Mann), Lester (Colton Dunn), Hannah (Fivel Stewart), Janus (Kristian Bruun), Amelia (Kaylah Zander), Nichka (Maddie Hasson), Dawn (Angel Parker), Terence (Daniel Quincy Annoh), Dodge (Jesse Collin), en CIA-directeur Alton West (Nathan Fillion) terugzien.

Maar dat is nog niet alles! Er zullen namelijk ook een paar nieuwe personages zijn. Jang Kyun (Teo Yoo) is bijvoorbeeld een gedreven agent van de Zuid-Koreaanse National Intelligence Service (NIS). Grace (Young-Ah Kim) is een senior inlichtingenofficier en alleenstaande moeder die probeert te achterhalen wat de CIA van plan is in haar land. Tom Wallace (Felix Solis) is een belangrijke diplomaat bij Buitenlandse Zaken die Amerikaanse gijzelaars terug naar huis moet brengen.

En er zijn nog meer nieuwe gezichten! Oliver Bonner-Jones (James Purefoy) is een charmante en rijke Britse zakenman die zich beweegt tussen legale en illegale werelden. Yoo Jin Lee (Shin Do-Hyun) is een vrijgevochten jonge vrouw, waarmee Owen in zijn jeugd een band had. Nan Hee (Sanghee Lee) is een gepassioneerde en zorgzame Koreaanse hulpverlener met een sluw gevoel voor humor. Jae King (Omar Maskati) is een reizende, rijke jongeman met een charmante en vriendelijke persoonlijkheid. Marcy Potter (Brooke Smith) is een ervaren en serieuze CIA-officier van de groep contraspionage die een belangrijke zaak leidt. Juno Marsh (Devika Bhise) is een enthousiaste CIA-officier van de groep contraspionage. En tot slot, Amanda Fern (Alana Hawley Purvis) is een strenge CIA-chef in Seoul die niet graag instructies aanneemt van een CIA-agent.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Recruit seizoen 2 Trailer

De trailer voor het nieuwe seizoen is nog niet uit. Zodra deze beschikbaar is, vind je hem hier. In de tussentijd kun je de trailer van het eerste seizoen bekijken.

Waar gaat The Recruit over?

In 'The Recruit' volgen we het verhaal van Owen Hendricks, een veelbelovende jonge CIA-advocaat die zijn eerste stappen zet binnen de organisatie. Binnen twee dagen wordt Owen geconfronteerd met de dreiging van een potentieel datalek, waardoor eindeloze hoeveelheden geheime informatie vrij zouden kunnen komen.

De spanning stijgt nog meer wanneer de voormalige CIA-informant Max Meladze vanuit de gevangenis een brief schrijft. In deze brief dreigt ze de CIA te ontmaskeren als de organisatie haar niet vrijpleit van een misdaad. Het is nu Owens taak om de diepste geheimen van de dienst te beschermen. Zal het hem lukken?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht