Overslaan en ga naar inhoud
That ‘90s Show Seizoen 2

That ‘90s Show Seizoen 2

Het tweede seizoen staat op Netflix!

 

Goed nieuws voor alle fans van That ‘90s Show! De nostalgische en hilarische spin-off van de iconische hitserie That ‘70s Show is terug met een tweede seizoen! En dat was sneller dan we dachten, want sinds 27 juni kun je het eerste deel van het nieuwe seizoen streamen op Netflix. Benieuwd wat je kunt verwachten?  Lees dan snel verder.

Wat we weten over That ‘90s Show seizoen 2

Beleef That 90's Show op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 27 juni 2024

In het eerste seizoen van That ‘90s Show zagen we hoe Leia Forman de zomer van 1995 beleefde, bij haar grootouders Red en Kitty Forman in Point Place. Ze kwam binnen als een onervaren tiener die nog nooit een biertje had gedronken of had gezoend, maar dat veranderde al snel.

Samen met haar vriendengroep drukte ze haar eigen stempel op de iconische kelder in het huis van haar grootouders. Na talloze avonturen eindigde ze haar zomer met allerlei ervaringen, een vriendje en een hechte vriendengroep rijker. Het seizoen eindigde met een intiem moment tussen Leia en haar buurjongen en beste vriend Nate, waarbij ze bijna kusten, ondanks dat ze allebei een relatie hadden.

Wat we in ieder geval weten is dat we in seizoen 2 aan het begin van de zomer van 1996 staan. Leia gaat ook deze zomer weer doorbrengen bij haar grootouders in Point Place. Ze kijkt er enorm naar uit om haar vriendje Jay weer te zien na negen maanden, maar ze is ook gespannen omdat hij nog niets weet van het intieme moment met Nate.

Ook Nate is nerveus om Leia weer te zien, omdat hij het zijn vriendin Nikki ook nog niet heeft verteld. De twee willen de bijna kus geheimhouden, maar hoe lang houden ze dit nog vol? En wat als de waarheid uitkomt? Komen de relaties en vriendschappen dan tot een einde?

We kunnen niet wachten om deze vragen beantwoord te zien worden in het nieuwe seizoen van That '90s Show. Eén ding is zeker, het wordt een seizoen vol hilariteit en onvergetelijke momenten!

De cast van That ‘90s Show seizoen 2

In seizoen 2 zijn de geliefde personages Leia Forman (Callie Haverda), Red Forman (Kurtwood Smith) en Kitty Forman (Debra Jo Rupp) er weer bij. Ook blijft de vriendengroep van Leia onveranderd. Dat betekent dat we Jay Kelso (Mace Coronel), Gwen Runck (Ashley Aufderheide), Nate Runck (Maxwell Acee Donovan), Ozzie (Reyn Doi) en Nikki (Sam Morelos) terug gaan zien. Daarnaast zijn Bob Pinciotti (Don Stark), Donna Pinciotti (Laura Prepon) en Sherri Runck (Andrea Anders) ook weer van de partij.

Daarnaast zullen de volgende acteurs een gastrol hebben: Will Forte (bekend van MacGruber), Seth Green (Robot Chicken), Lisa Loeb (Legally Blonde), Carmen Electra (Scary Movie), Wayne Knight (Jurassic Park), Kevin Smith (Clerks), Tommy Chong (Zootropolis), Jason Mewes (Clerks), Matt Rife (Wild 'N Out) en Kadeem Hardison (A Different World).

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

That ‘90s Show Seizoen 2 Trailer

Waar gaat That ‘90s Show over?

That ‘90s Show neemt ons mee terug naar de zomer van 1995. Leia Forman, de dochter van Eric Forman en Donna Pinciotti uit That ‘70s show, besluit haar zomervakantie door te brengen bij haar grootouders. Ze vertrekt naar Point Place, Wisconsin, waar de norse Red en overenthousiaste Kitty Forman nog steeds wonen in het huis waar haar vader Eric opgroeide.

Al snel ontdekt Leia de charme en de uitdagingen van het opgroeien in de jaren '90. De serie draait om de avonturen van Leia en haar nieuwe vrienden terwijl ze hun weg proberen te vinden door de complexe wereld van het tiener zijn, met alles wat daarbij hoort zoals vriendschap, liefde, rebels gedrag en het ontdekken van hun identiteit.

Net als That '70s Show gaat That '90s Show over een aantal sterke personages en hun relaties, maar dan met een typische jaren '90 twist. Bereid je voor op een mix van humor, nostalgie en nieuwe avonturen. Als je That ‘70s show hebt verslonden is deze serie, door de herkenbare sfeer, ook zeker het kijken waard. Maar ook als je nieuw begint aan de serie is het een aanrader!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht