Overslaan en ga naar inhoud
Outer Range seizoen 2

Outer Range seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

 

Het is officieel: er komt een tweede seizoen van de serie Outer Range! Na het succes van het eerste seizoen, is er hard gewerkt aan een nieuw seizoen, dat al op 16 mei op Prime Video zal verschijnen. Nieuwsgierig naar wat je te wachten staat? Lees dan snel verder!

Wat we weten over Outer Range seizoen 2

Beleef Outer Range op Prime Video bij Ziggo

Laatste update: 27 maart 2024

Het succesvolle eerste seizoen van Outer Range liet ons met een flink aantal cliffhangers achter. Het is daarom niet verrassend dat speculaties over het vervolg van de serie in volle gang zijn. Eén ding is zeker: Josh Brolin en Imogen Poots zullen in Outer Range seizoen 2 terugkeren in de rollen van Royal Abott en Autumn Rivers.

Hopelijk krijgen we in het nieuwe seizoen antwoord op de vraag hoe Autumn en Amy Abbott, de vermiste kleindochter van Royal, met elkaar verbonden zijn. Daarnaast zijn we natuurlijk ook benieuwd naar wat er met Perry is gebeurd, nadat hij in het gat sprong.

Verder is de kans groot dat we ontdekken waarom Rebecca, Perry's vrouw en Amy's moeder, aan het einde van het seizoen terugkwam. En misschien komen we er zelfs achter waar al die bizons vandaan komen, die in seizoen 1 op de ranch verschenen.

Wat we wel weten is dat Outer Range seizoen 2 een andere koers neemt. Brolin zei hier zelf over: "We gaan een andere richting op, het is een veranderende wereld en we moeten daar gevoelig voor zijn." Wat die nieuwe richting precies zal zijn, dat blijft nog een verrassing tot het nieuwe seizoen wordt uitgezonden.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Outer Range Seizoen 2 Trailer

Prime Video heeft op dit moment nog geen officiële trailer voor Outer Range seizoen 2 vrijgegeven, maar hieronder kijk je de algemene trailer van de serie. Zodra de trailer van het nieuwe seizoen uit is, vind je die hier. 

Waar gaat Outer Range over?

In 2022 maakte Outer Range zijn debuut op Prime Video als een neo-westernserie met sci-fi elementen. Het verhaal volgt Royal Abbott, een stoere cowboy uit Wyoming, die strijdt voor zijn land en voor zijn familie.

Terwijl hij de mysterieuze verdwijning van zijn schoondochter onderzoekt, stuit Royal op een ondoorgrondelijk mysterie aan de rand van de wildernis. In het bos dichtbij zijn namelijk mysterieuze symbolen in een aantal stenen gegraveerd.

Wanneer zelfs militair personeel de boerderij van de Abbott's binnendringt, zou het bovennatuurlijke mysterie weleens een kwestie van nationale veiligheid kunnen worden...

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht