Overslaan en ga naar inhoud
My Life with the Walter Boys Seizoen 2

My Life with the Walter Boys Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor alle liefhebbers van My Life with the Walter Boys! Deze gigantische hit op Netflix krijgt een tweede seizoen. Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt, dat is helaas nog niet bekend. Benieuwd wat we al wél weten over My Life with the Walter Boys seizoen 2? Je leest het hieronder.

Wat we weten over My Life with the Walter Boys seizoen 2

Beleef My Life with the Walter Boys op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 13 juni 2024

Het eerste seizoen van My Life with the Walter Boys eindigde met een grote cliffhanger, waarbij Jackie op de vlucht ging voor haar (liefdes)problemen en terugkeerde naar New York samen met haar oom Richard en Danny. De grote vraag is natuurlijk of dit voor altijd gaat zijn, of dat ze na de zomer terugkeert om weer bij de Walters te gaan wonen...

Voor het tweede seizoen verwachten we dat Jackie geconfronteerd wordt met haar gevoelens voor Cole en Alex, wat tot nieuwe spanningen en romantische verwikkelingen zal gaan leiden. Daarnaast krijgt de Walter familie met nieuwe uitdagingen te maken, waaronder enkele verrassende familiegeheimen en de terugkeer van een aantal oude bekenden.

In een interview met Cosmopolitan UK gaf acteur Ashby Gentry al wat details weg over zijn rol als Alex in het nieuwe seizoen. Op de vraag of Alex en Jackie weer bij elkaar komen, antwoordde hij dat Alex "zijn leven zal moeten voortzetten". Betekent dit dat ze niet samen zullen eindigen? Dat wilde de acteur nog niet verklappen.

Ook werd hem gevraagd of Alex dan een relatie krijgt met Kiley, zoals aan het einde van seizoen 1 werd gesuggereerd. Daarop antwoordde Ashby dat Alex haar nog niet verdient. De ontwikkelingen rondom het liefdesleven van zowel Jackie als Alex beloven in ieder geval een nieuw seizoen vol liefde en drama!

De cast van My Life with the Walter Boys seizoen 2

We kunnen ons niet voorstellen dat het nieuwe seizoen compleet is zonder de originele cast. Waaronder Jackie Howard (Nikki Rodriguez) en de familie Walter met: Katherine (Sarah Rafferty), George (Marc Blucas), Cole (Noah LaLonde), Alex (Ashby Gentry), Danny (Connor Stanhope), Will (Johnny Link) en Nathan (Corey Fogelmanis).

Ook gaan we dit seizoen Skylar Summerhill (Jaylan Evans), Hayley Young (Zoë Soul), Erin (Alisha Newton) en Kiley (Mya Lowe) terugzien.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

My Life with the Walter Boys Seizoen 2 Trailer

Waar gaat My Life with the Walter Boys over?

My Life with the Walter Boys is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak en heeft alles wat je zoekt in een tienerdrama. De serie vertelt het verhaal van Jackie, die na een tragisch ongeluk haar ouders en zus verliest. Ze verhuist van het drukke Manhattan naar het rustige platteland van Colorado, waar ze intrekt bij het gezin van haar moeders beste vriendin: de familie Walter met hun vele kinderen. 

Terwijl ze zich probeert aan te passen aan haar nieuwe leven, ontdekt Jackie ook de ingewikkeldheden van haar eigen hart. Omringd door de charmante en uiteenlopende Walter-jongens, raakt Jackie verstrikt in een wirwar van emoties en beginnende romances. Kan ze haar draai vinden in haar nieuwe thuis terwijl ze haar gevoelens en relaties de baas probeert te blijven?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht