Overslaan en ga naar inhoud
Mr. & Mrs. Smith seizoen 2

Mr. & Mrs. Smith seizoen 2

Er komt een tweede seizoen!

 

Heb jij de serie Mr. & Mrs. Smith ook in één keer verslonden? Dan hebben we goed nieuws! De serie is namelijk verlengd met een tweede seizoen. Wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Benieuwd wat we wel al weten over Mr. & Mrs. Smith seizoen 2? Je leest het hieronder.

Wat je van Mr. & Mrs. Smith seizoen 2 kunt verwachten

Beleef Mr. & Mrs. Smith op Prima Video bij Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

Het eerste seizoen van Mr. & Mrs. Smith eindigde met een gigantische cliffhanger. John en Jane achtervolgden elkaar door New York, vastbesloten om de ander te elimineren. Dit mondde uit in een schietpartij in hun huis, maar een dosis waarheidsserum zorgt voor een emotionele wapenstilstand. Tot de ‘andere’ John en Jane Smith dit kwetsbare moment abrupt onderbreken. Dit ‘andere’ duo heeft namelijk de opdracht gekregen om hen beiden te doden, maar dit lukt niet en de confrontatie eindigt met de dood van de 'andere' John en Jane. 

In de laatste scène zie je het gebouw van buitenaf, met flitsende geweerschoten door het raam. Of de echte John en Jane het hebben overleefd, dat blijft de grote vraag.

Fans hopen dat het tweede seizoen op het eerste voortborduurt, maar er gaan geruchten dat Donald Glover en Maya Erskine niet meer terug zullen keren in seizoen 2. Voor nu blijft het bij geruchten, omdat Amazon dit nog niet heeft bevestigd. Als dit wel het geval is, zou het nieuwe seizoen mogelijk een heel eigen verhaallijn kunnen krijgen.

Wat we verder kunnen verwachten van het tweede seizoen is nog niet bekendgemaakt. Wel deelt Jennifer Salke, hoofd van Amazon MGM Studios, dat het in ieder geval “een nieuw seizoen wordt vol onvergetelijke reizen en nieuwe avonturen”.

De cast van Mr. & Mrs. Smith seizoen 2

De cast van het nieuwe seizoen is nog niet bekendgemaakt. Fans hopen dat we in het nieuwe seizoen de vertrouwde gezichten van John (Donald Glover) en Jane Smith (Maya Erskine) terugzien.

Wanneer er meer bekend is over de cast van het tweede seizoen, vind je het hier.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Mr. & Mrs. Smith seizoen 2 Trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het eerste seizoen.

Waar gaat Mr. & Mrs. Smith over?

Mr. & Mrs. Smith de serie is een reboot van de gelijknamige film met Angelina Jolie en Brad Pitt uit 2005 en volgt het verhaal van John en Jane Smith, twee spionnen. Ze moeten zich voordoen als een getrouwd stel en samen diverse, gevaarlijke missies uitvoeren. Terwijl er scheurtjes in het ‘huwelijk’ ontstaan, bloeien er ook gevoelens bij de twee op.

De serie verkent de relatie tussen de twee en de complexiteit van hun dubbelleven. Hun chemie en de spanning van hun missies maken het een must-see voor liefhebbers van actie en romantiek. Gaan hun gevoelens de overhand krijgen, of zal het spionagespel ze uiteindelijk uit elkaar drijven?

Zet je schrap voor een rollercoaster van actie, spanning en romantiek met de intriges in Mr. & Mrs. Smith.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht