Overslaan en ga naar inhoud
Grey's Anatomy Seizoen 19

Grey's Anatomy Seizoen 19

Alles over het negentiende seizoen!

 

Op dit moment is seizoen 19 het nieuwste seizoen van Grey's Anatomy. Weet jij niet meer hoe seizoen 18 is geëindigd? Of ben je gewoon benieuwd wat je van seizoen 19 kunt verwachten? Lees dan hieronder alles over Grey's Anatomy seizoen 19.

Wat je van Grey's Anatomy seizoen 19 kunt verwachten

Beleef Grey's Anatomy op Disney+ bij Ziggo

Laatste update: 8 maart 2024

Grey's Anatomy seizoen 19 pakt de draad op na het schokkende einde van seizoen 18. Toen werd het opleidingsprogramma van het Grey Sloan Memorial Hospital abrupt gesloten, na beschuldigingen van hulp bij zelfdoding. De fans bleven in spanning achter, met een flink aantal onbeantwoorde vragen. Dat belooft dus veel goeds voor het negentiende seizoen!

In dit seizoen zien we Meredith Grey terug in de rol van interim ‘Chief of Surgery’, terwijl ze druk aan de slag gaat om het opleidingsprogramma opnieuw op te starten. Er is namelijk een nieuwe, getalenteerde en ambitieuze groep studenten aangenomen voor de opleiding tot chirurg. Deze groep moet er, samen met de behandelende chirurgen, voor gaan zorgen dat het programma in zijn oude glorie wordt hersteld.

Daarnaast wordt de stad Seattle geteisterd door een zware storm, wat betekent dat het hele ziekenhuis klaar moet staan om te helpen. Een gewonde verslaggever en een ontwrichte familie hebben bijvoorbeeld dringend medische zorg nodig, terwijl er ook nog een riskante operatie uitgevoerd moet worden.

Ondertussen laat een e-mail van Meredith een diepe indruk achter op alle medewerkers...

Ook in het negentiende seizoen blijft Grey's Anatomy de kijkers boeien met meeslepende verhaallijnen en hartverscheurende momenten. Hoewel Ellen Pompeo (Meredith Grey), dit keer maar in 8 afleveringen verschijnt, betekent dit zeker niet het einde van de serie zoals we hem kennen!

Vaste castleden zoals Dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson), Dr. Richard Webber (James Pickens Jr.), Owen Hunt (Kevin McKidd) en Amelia Shepherd (Caterina Scorsone) staan namelijk allemaal weer voor je klaar. Daarnaast zien we in dit seizoen ook een aantal frisse gezichten én keert oudgediende Kate Walsh terug in de rol van Addison Montgomery.

Duik daarom snel in seizoen 19 van Grey's Anatomy! Ben je er al doorheen gevlogen? Dan is het goed om te weten dat seizoen 20 vanaf 14 maart voor je klaarstaat op Disney+!

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Grey's Anatomy Seizoen 19 Trailer

Waar gaat Grey's Anatomy over?

Stap binnen in de ziekenhuiswereld van hitserie Grey's Anatomy! De serie volgt het leven van chirurg Meredith Grey, in een fictief ziekenhuis in Seattle. Meredith en haar collega's krijgen dagelijks te maken met uiteenlopende medische en persoonlijke uitdagingen, die ze zullen moeten overwinnen op hun weg naar succes.

Grey's Anatomy weet de relaties tussen de chirurg-assistenten, hun supervisors en de patiënten uitstekend in beeld te brengen. De serie heeft hier dan ook talloze awards voor gewonnen in de afgelopen jaren.

Wil je meer weten over deze serie? Ontdek dan hier alles over Grey’s Anatomy!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht