Overslaan en ga naar inhoud
Goosebumps seizoen 2

Goosebumps seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor alle horrorfans! De griezelige serie Goosebumps keert namelijk terug met een spiksplinternieuw seizoen. Wanneer we het tweede seizoen kunnen streamen op Disney+ is nog niet bekend, maar het belooft weer een enorm spannend seizoen te worden. Hieronder delen we alles wat we tot nu toe weten!

Wat we weten over Goosebumps seizoen 2

Beleef Goosebumps op Disney+ met Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

In het eerste seizoen hebben fans heerlijk mogen griezelen bij de avonturen van Lucas, James, Isabella, Isaiah en Margot. In het tweede seizoen vindt er een grote verandering plaats. De serie gaat namelijk niet voortborduren op seizoen 1, maar heeft in het tweede seizoen een geheel nieuw verhaal met een geheel nieuwe cast. Disney+ heeft al enkele spannende details onthuld over wat ons te wachten staat in seizoen 2.

Maak kennis met Devin en Cece, een tweeling die samenwoont met hun pas gescheiden vader, Anthony. Wanneer ze een dreigende situatie in hun huis ontdekken, komen duistere geheimen aan het licht. Al snel bevinden ze zich op een mysterieuze zoektocht. Want samen met hun vrienden Alex, CJ en Frankie, duiken Devin en Cece in een ijzingwekkend avontuur dat draait om vijf tieners die op mysterieuze wijze verdwenen zijn in 1994.

Goosebumps seizoen 2 belooft weer een spannend griezelverhaal te worden. Dus maak je klaar voor een nieuw seizoen vol kippenvel!

De cast van Goosebumps seizoen 2

Omdat de serie een anthologisch format aanhoudt, heeft seizoen 2 een geheel nieuwe cast. Devin wordt gespeeld door Sam McCarthy (bekend van Dead to Me) en Cece wordt gespeeld door Jayden Bartels (To The Beat!). Anthony wordt vertolkt door David Schwimmer (Friends), CJ door Elijah M. Cooper (A Million Eyes), Frankie door Galilea La Salvia (Party Down) en Alex door Francesca Noel (R#J).

Ook maken we kennis met Jen, gespeeld door Ana Ortiz (Ugly Betty). Zij is een politierechercheur die in haar puberteit de tragische verdwijning van de vijf tieners in 1994 meemaakte.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Goosebumps seizoen 2 trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het eerste seizoen van Goosebumps.

Waar gaat Goosebumps over?

Goosebumps is gebaseerd op de ‘Kippenvel’ boekenreeks van R.L. Stine en volgt een groep kinderen die in hun stad te maken krijgt met bovennatuurlijke en angstaanjagende gebeurtenissen. Elk seizoen is een ander avontuur met nieuwe gevaren en mysteries, variërend van kwaadaardige poppen en spookachtige verschijningen tot geheime genootschappen en verboden magie.

De serie weet op briljante wijze spanning en humor te combineren, waardoor het zowel jongere als oudere kijkers aanspreekt. De vriendschappen en relaties tussen de hoofdpersonages vormen de emotionele kern van het verhaal, terwijl ze samenwerken om de dreigingen af te wenden en hun stad te beschermen. Daarnaast staat de serie bekend om de indrukwekkende cinematografie. Fans waarderen vooral de ontwerpen van de monsters en de donkere en serieuze toon van de serie.

Het tweede seizoen van Goosebumps belooft opnieuw een avontuur vol schrikmomenten te worden, die je op het puntje van je stoel zullen houden!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht