Overslaan en ga naar inhoud
FUBAR seizoen 2

FUBAR seizoen 2

Het nieuwe seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor alle FUBAR-fans! De populaire actiekomedie met Arnold Schwarzenegger keert terug voor een tweede seizoen. De exacte releasedatum is nog niet bevestigd. Benieuwd wat we weten over het nieuwe seizoen van FUBAR? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over FUBAR seizoen 2

Beleef FUBAR op Netflix met Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

Het eerste seizoen eindigde vol spanning, toen de dekmantel van Luke en Emma werd opgeblazen tijdens de bruiloft van Tally, Luke's ex-vrouw, en Donnie. Boro’s grote plan om een terroristische aanslag te plegen mislukte, waardoor de bruiloftsgasten moesten vluchten en Luke en Emma hun geweren pakten om de slechteriken uit te schakelen. Op het hoogtepunt dreigde Boro om Tally te vermoorden, maar zij wist te ontsnappen. Uiteindelijk schoten Luke en Emma Boro dood. Maar wat gebeurt er nu hun identiteiten niet langer geheim zijn en ze niet meer naar huis kunnen?

In het tweede seizoen zullen ze te maken krijgen met de nasleep van de heftige gebeurtenis op de bruiloft en zien we wat er nu met Luke en zijn team gaat gebeuren. Kunnen Luke, Emma en de anderen uit het team blijven werken als geheime CIA-agenten? Zo ja, welke nieuwe vijanden komen ze dan tegen? En is de familieband hersteld na de samenwerking tussen vader en dochter in het eerste seizoen?

We gaan ervan uit dat het nieuwe seizoen alle vragen beantwoordt en weer vol actie en humor zit.

De cast van FUBAR seizoen 2

De geliefde en vertrouwde Luke (Arnold Schwarzenegger) en zijn dochter Emma Brunner (Monica Barbaro) keren natuurlijk terug in seizoen 2. Ook andere personages zoals Barry (Milan Carter), Roo (Fortune Feimster) en Carter (Jay Baruchel) zijn weer van de partij.

Maar er is ook een nieuw gezicht in het tweede seizoen. Dit is het personage Greta Nelso, dat wordt vertolkt door Carrie-Anne Moss (bekend van The Matrix). Greta is een voormalig Oost-Duitse spion die een gecompliceerd verleden heeft met Luke.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

FUBAR seizoen 2 trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het eerste seizoen.

Waar gaat FUBAR over?

De actiekomedie FUBAR vertelt het verhaal van Luke Brunner, een CIA-agent die op het punt staat om met pensioen te gaan. Zijn dochter Emma blijkt echter ook een geheim agent te zijn. Na jarenlang tegen elkaar gelogen te hebben, ontdekken ze de waarheid en realiseren ze dat ze eigenlijk vrij weinig van elkaar weten.

Wanneer de plicht roept, moeten ze samenwerken om criminelen, terroristen en ander gevaar aan te pakken. Ondertussen proberen ze hun persoonlijke band te herstellen.

De serie combineert actie, humor en emotie op een unieke manier. Een belangrijk thema is de familiedynamiek tussen vader en dochter, die op de proef wordt gesteld door hun gevaarlijke werk en de geheimen die ze voor elkaar verborgen houden.

We gaan ervan uit dat deze thema's verder verkend gaan worden in seizoen 2 en dat er nieuwe lagen aan de personages worden toegevoegd. Dus bereid je voor op een nieuw seizoen vol actie, drama en verrassingen!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht