The Pier

The Pier

Van de makers van La Casa de Papel

De makers van de Spaanse serie La Casa de Papel hebben niet stilgezeten sinds het succes van de Netflix-hit. Want terwijl seizoen 4 van de overvalserie in de maak is, heeft bedenker Álex Pina alweer een nieuw pareltje: The Pier.

Vanaf 19 januari seizoen 2 bij Ziggo Movies & Series

Update: 2 januari 2020

In de serie, El Embarcadero ofwel The Pier, zien we één bekend gezicht terug: Álvaro Morte, die we kennen als El Profesor uit de Netflix-hit La Casa de Papel. Dit keer speelt hij Oscar, de man van de succesvolle architect Alejandra. 

Dubbelleven

Als Oscar dood gevonden wordt op een pier in Albufeira, net buiten Valencia, blijkt hij een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw. Hoe graag Alejandra deze andere vrouw ook wil haten, raakt ze tegelijk door haar gefascineerd.

Hoe is Oscar om het leven gekomen? Is het zelfmoord of moord? En hoe kan het dat ze uren geleden nog plannen voor hun toekomst hadden gemaakt? Wie was de man van wie ze 15 jaar hield? En wat gebeurde er die fatale nacht op de pier?

Seizoen 2 is ook opgenomen in het La Albufera-natuurgebied (Spanje) en ongetwijfeld weer net zo spannend en mysterieus als seizoen 1. Eén minpuntje, het is meteen ook de ‘temporada final’.

Bekijk de trailer van seizoen 2

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo Movies & Series: