Kijk Outlander seizoen 4 exclusief bij Ziggo

Claire en Jamie gaan naar Amerika

Tijdreisdrama Outlander seizoen 4 zie je exclusief bij Ziggo

Outlander is een dramaserie waarin de getrouwde verpleegster Claire Randall vanuit 1945 terug in de tijd reist naar de 18e eeuw. Daar vindt ze een nieuwe liefde. Veel trouwe fans hebben ongeduldig gewacht op seizoen 4 en vanaf 5 november kijken ze elke maandag naar een nieuwe aflevering. Exclusief bij Ziggo.

30 oktober 2018 - 12.00 uur

It’s complicated

Eigenlijk is het geen doen om te beginnen aan Outlander seizoen 4 zonder de eerdere seizoenen gekeken te hebben. Zelfs een korte samenvatting van eerdere seizoenen doet geen recht aan het verhaal van Claire Randall en haar man Frank, die in seizoen 1 in 1945 in Engeland leven, en dat van Claire en de jonge Schot Jamie Fraser, die zij terug in de tijd, om precies te zijn 1743, in Schotland ontmoet.

Kortom: dit verhaal schrijven we eigenlijk alleen voor de fans van het eerste uur. Wil je toch heel graag in de serie duiken? De eerste 3 seizoenen vind je op Netflix en seizoen 3 kijk je ook bij Ziggo Movies & Series.

Tien tegen een dat je je al snel laat meeslepen door het verhaal van Claire, die in 1945, op bezoek in Schotland, terugreist in de tijd en in het Schotland van 1743 terecht komt. Daar ontmoet ze Jamie Fraser en terwijl ze in de serie meerdere keren terugkeert naar haar ‘eigen’ tijd, beleeft ze de grootste avonturen toch vooral in de 18e eeuw in Schotland, Frankrijk en in seizoen 4 ook nog in North Carolina in de vroege Verenigde Staten. Een aanrader voor liefhebbers van historisch drama, romantisch drama en tijdreizen. Het liefst natuurlijk van een combinatie van de drie.

Kijk:

Outlander Seizoen 3

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series: