background

Disney Movies On Demand

Geniet met het hele gezin van je favoriete Disneyfilms

Miljoenen mensen over de hele wereld denken bij Disney aan hun jeugd, aan Cinderella en aan Dumbo. En nog steeds maakt Disney films waar kinderen, en hun ouders, naar blíjven kijken: van Toy Story tot Frozen. Kijk de blockbusters en de klassiekers met Disney Movies On Demand, als onderdeel van Ziggo Movies & Series (XL).

Van klassiekers tot blockbusters

De kleinkinderen op bezoek, maar regent het al de hele dag? Of roepen de kinderen dat ze zich vervelen? Je weet het nog van vroeger: met een goede film vliegt de tijd. En zowel ouders als kinderen zijn en blijven dol op films van Disney. En dus hebben we echt een heleboel Disneyfilms on demand beschikbaar.

Kijk samen met de kinderen de films waar je vroeger zelf ook naar keek, zoals PinokkioPeter Pan en 101 Dalmatiërs. Maar je kinderen zijn vast ook fan van FrozenCarsThe Lion King en Toy Story! Wat gaan jullie dan een plezier beleven met Ziggo Movies & Series (XL)!

Hoe kijk je de films?

Navigeer met je afstandsbediening naar Movies & Series in het On Demand menu van je mediabox en kies Disney Movies On Demand. Of kijk online met Ziggogo.tv. Wil je onderweg kijken? Ook dat kan! Met de Ziggo GO app kijk je in de hele EU je favoriete programma's.

alt

Dit is Disney:

Disney Movies On Demand
GENIET VAN DE LEUKSTE DISNEYFILMS

Met Ziggo Movies & Series

Met Disney Movies On Demand heb je altijd een wisselend aanbod van meer dan 70 Disneyfilms zoals Frozen, Cars en nog veel meer! Nu slechts € 6,95 per maand of inbegrepen bij Ziggo Alles-in-1 Complete en Max.