De beste Ziggo On Demand huurfilms van juli

De 8 beste Ziggo On Demand films van juli

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Kijktip voor juli: Captain Marvel, de eerste film uit het Marvel-universum met een vrouwelijke hoofdrol en de laatste cameo van Marvel-creator Stan Lee voor zijn dood. Of koel af van de zomer met de ijskoude survivalfilm Arctic of de ultieme wraakfilm Cold Pursuit. 

Datum: 27 juni 2019

1. Captain Marvel

Vanaf 12 juli te huur bij Ziggo on Demand

Nadat Airforce-piloot Carol Danvers (Brie Larson) met een experimenteel vliegtuig neerstort, wordt ze ontdekt door de Kree en getraind als een lid van de elite Starforce Military. Zes jaar later, nadat ze naar aarde is ontsnapt terwijl ze werd aangevallen door de Skrulls, begint de ontdekkingstocht van Danvers naar de geheimen in haar verleden. Met hulp van S.H.I.E.L.D.-agent Nick Fury (Samuel L. Jackson) gaan ze op zoek naar de waarheid.

Brie Larson is allergisch voor katten, tot verdriet van haar filmmaatje – en kat – Goose. Mi-au! Dus haar scènes met hem werden gefilmd met hulp van poppen en visual effects. De echte Goose werd trouwens gespeeld door vier uiterst professionele katten: Reggie, Rizzo, Gonzo en Archie.

De beste Ziggo On Demand huurfilms van juli

2. Cold Pursuit

Nu te huur bij Ziggo On Demand

In een luxe Amerikaans skigebied is de lokale politie weinig actie gewend. Daar komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude, moordende, burgerwacht.

Actiethriller Cold Pursuit werd geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten, waarop Cold Pursuit is gebaseerd.

3. Mary Queen of Scots

Nu te huur bij Ziggo On Demand

De charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan) wordt op haar zestiende koningin van Frankrijk en op haar achttiende al weduwe. Ze keerde terug naar haar geboorteland Schotland en eiste de troon op. Maar Schotland valt net als Engeland onder de heerschappij van koningin Elizabeth I (Margot Robbie).

Ze blijken rivalen op het gebied van macht en de liefde. Mary is vastbesloten om meer te worden dan een boegbeeld voor de Schotten. Ze wil aanspraak maken op de Engelse troon, maar daarmee bedreigt ze de heerschappij van Elizabeth. Bedrog en samenzweringen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar.

4. Escape Room

Nu huur bij Ziggo On Demand

Everyone is dying to play. In de psychologische thriller Escape Room komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Al je eigen angsten rondom een Escape Room worden in deze film recht voor je ogen uitgespeeld. Na deze film wil je volgend uitje met vrienden of collega’s het liefst naar de bowlingbaan. Of zoek je dan juist de spanning op?  

5. Arctic

Vanaf 12 juli te huur bij Ziggo On Demand

Als een man (Mads Mikkelsen) na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken. Hij gaat de strijd aan met de elementen. Komt hij ijsberen tegen? Komt er op tijd hulp?

Mooie arctische beelden verhullen niet met wat voor dilemma’s de gestrande man wordt geconfronteerd. Op zoek naar eten, mogelijkheden om op te vallen in de eindeloze poolvlakte, in het kort om in leven te blijven. Zeker geen Cast Away op herhaling.

6. Us

Vanaf 24 juli te huur bij Ziggo On Demand

Een moeder (Lupita Nyong'o) en een vader (Winston Duke) nemen hun kinderen mee naar hun strandhuisje om samen met wat vrienden wat tijd door te brengen. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van een groep onuitgenodigde gasten die wel heel erg op het gezin zelf lijken. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

Bij het zien van een film als deze heb je weer op het netvlies wat het woord ‘nachtmerrie’ inhoudt. En herinner je je weer die geruststellende onzin die je ouders vertelden als je niet in slaap kon vallen. Check onder je bed. Doe de kastdeur op slot. Waarom kraakt de vloer? Griezelen op niveau, zoals je aan regissuer Jordan Peele wel kunt overlaten.

7. Hellboy

Vanaf 24 juli te huur bij Ziggo On Demand

De legendarische half-demonische superheld Hellboy (David Harbour) zit in deze harde actiefilm gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Terwijl hij vecht tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue, alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich). Ze is een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de hele mensheid.

Hellboy is waarschijnlijk de enige die genoeg kracht bezit om haar wraakcampagne te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat alleen maar op het punt te beginnen…

8. What Men Want

Vanaf 24 juli te huur bij Ziggo On Demand

Na de hilarische comedy What Women Want, worden nu de rollen omgedraaid! Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel.

Het lijkt ons persoonlijk verschrikkelijk om de gedachten van mannen te kunnen horen, en ook omgekeerd. Maar het is een hilarisch uitgangspunt voor een comedy.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: