De beste Ziggo On Demand huurfilms van april

De 8 beste Ziggo On Demand films van april

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Deze maand gaan we onder water, duiken we het internet in en nemen we een kijkje in het Engelse hof van de achttiende eeuw. Kortom: we laten ons weer de mooiste (fantasie)werelden in slepen met de Ziggo On Demand premières van april.   

Auteur: Marc van Gestel | 3 april 2019

1. Aquaman

Vanaf 17 april te huur bij Ziggo on Demand

In de DC Comics-film maakt half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’ (Jason Momoa) de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd... een koning.

De spectaculaire onderwaterwereld in deze film komt uit de koker van visual effects- en animatietovenaars van Industrial Light & Magic (ILM), bekend van de Star Wars-films. Een van de uitdagingen was het natuurlijk over laten komen van het golvend lange haar van Jason Momoa en andere figuren onder water. Daarvoor moest de beweging van elke losse haar berekend worden door hun daarvoor speciaal aangepaste software. 

2. Bon Bini Holland 2

Vanaf 3 april te huur bij Ziggo On Demand

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) ten huwelijk wil vragen, besluit zij een 'time-out' in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland.

De Nederlandse komedie Bon Bini Holland 2 is niet alleen de best bezochte Nederlandse film van 2018, maar was ook succesvoller dan zijn voorganger. De film trok ruim 600.000 bezoekers. Bon Bini Holland 2 werd in Nederland en ook op de Antillen erg goed bezocht. 

3. Ralph Breaks the Internet

Vanaf 19 april te huur bij Ziggo On Demand

In de animatiefilm Ralph Breaks the Internet stappen Ralph en zijn vriend Vanellope in de onbekende en spannende wereld van het internet om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door diens bewoners.

Leuk voor mensen die het begin van internet nog hebben meegemaakt: in de opvolger van Wreck-it Ralph komt Ralph op een soort afvaldump van het internet. Zie jij de reclame voor webhoster Geocities, het logo van Netscape Navigator en een verwijzing naar inmiddels antieke chat rooms?

4. The Grinch

Vanaf 4 april te huur bij Ziggo On Demand

Het verbitterde wezen de Grinch woont op een berg boven Whoville, waar alleen maar warme en blije Who’s wonen. Als de Grinch de voorbereidingen voor de kerst hoort, maakt hij plannen om de cadeaus en kerstversieringen te stelen en de kerst voor Whoville te verpesten. Kan iemand hem tegenhouden?

In 2000 kwam de live-action-film How the Grinch Stole Christmas uit. Dit is de computeranimatieversie van die film en beide zijn dus een bewerking van het beroemde boek van Dr. Seuss.

5. All You Need is Love

Vanaf 19 april te huur bij Ziggo On Demand

Maarten ter Horst (Fedja van Huet) is de presentator van het populaire tv-programma All You Need Is Love. Dan verdwijnt hij op de vooravond van de befaamde kerstspecial. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host...

Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het ze om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen? Knuffelbare romcom in de traditie van Alles is Liefde.

6. The Favourite

Vanaf 28 april te huur bij Ziggo On Demand

Engeland, begin achttiende eeuw. Centraal staat de relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge, adviseur en geliefde Sarah Churchill, de hertogin van Marlborough. Hun levens veranderen voorgoed door de aankomst van Sarahs jongere nicht Abigail. Al snel veranderen de dynamieken tussen de vrouwen en pogen ze invloed uit te oefenen op de koningin en op het paleis.

De grappige, tragische en wereldvreemde koningin Anne wordt gespeeld door Olivia Colman die voor haar rol terecht een Oscar voor beste actrice won.

7. Cold War

Vanaf 28 april te huur bij Ziggo On Demand

In het meesterwerk Cold War (Zimna wojna) neemt de Poolse regisseur Pawel Pawlikowski je mee in het liefdesverhaal tussen Wiktor en Zula die tijdens de Koude Oorlog hun relatie en hun gevoelens over de Koude Oorlog in balans proberen te houden.

In maar 88 minuten volgt de film de twee geliefden over een periode van vijftien jaar, van het Poolse platteland via het exotische Joegoslavië tot in de artistieke kringen van Parijs. En nooit voelt de film gehaast aan. Pawlikowski’s script is geïnspireerd door de levens van zijn ouders Wiktor en Zula. De film werd drie keer genomineerd voor een Oscar, waaronder die voor beste buitenlandse film.

8. Mary Poppins Returns

Vanaf 26 april te huur bij Ziggo On Demand

Mary Poppins schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte supernanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.

Veel verwijst terug naar de oorspronkelijke film uit 1964. Dick van Dyke heeft weer een rolletje en stukken muziek, verwijzingen naar de originele set en het gebruik van animaties herinneren aan de originele film. Julie Andrews, Mary Poppins in het origineel, koos ervoor niet mee te doen met de opvolger, omdat ze Emily Blunt niet in de weg wilde lopen.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: