National Geographic WILD is Zender van de Maand

Ga op tv-safari óf in het echt

Win een safari naar Zuid-Afrika!

Liefhebbers van wildlife hebben een (tijger)streepje voor, want februari is Big Cat Month bij National Geographic WILD. Je kijkt deze maand zonder extra kosten naar de zender op kanaal 204. Maak jij kans op een safari in Zuid-Afrika?

National Geographic WILD zet de hele maand februari de ‘big cats’ op een voetstuk. En dan bedoelen we niet als jachttrofeeën. Deze maand zie je de mooiste programma’s over leeuwen, tijgers, luipaarden en andere grote katten.

De prijs die je kunt winnen is zeker niet voor de poes:

Een zevendaagse rondreis naar het Kruger Nationaal Park voor 2 personen!

Lees hier meer over de winactie en het Big Cat Month-programma.

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

De actie loopt t/m 28 februari 2019 | Actievoorwaarden

Ga op safari naar Zuid-Afrika

Verken Groot-Kruger tijdens deze zeven dagen durende tour in Zuid-Afrika. Maak een safaririt in een van de meest beroemde nationale parken van het Afrikaanse continent en ga op zoek naar olifanten, leeuwen en neushoorns. Ga op safari met een onderzoeker van het Carnivore Conservation Programme, onderdeel van het Big Cats-project van National Geographic. Ervaar de kringloop van het leven op een van de meest wilde plekken op aarde.

Let op: dit is een groepsreis, inclusief vlucht. Exclusief voor Ziggo klanten. 

Dit zie je tijdens de Big Cat Month

Elke week staat een grote kat centraal. In de eerste week is dat de leeuw, gevolgd door het luipaard, de tijger en de poema. Iedere zondag om 18.00 uur gaan er nieuwe programma’s in première. Daarnaast zie je de volgende specials: Leopard Kingdom, Clash of the Tigers, Man vs. Puma en Regime of the Queen.

Leopard Kingdom kijken met Ziggo

Leopard Kingdom | 10 februari

Karula, de koningin van Djuma, regeerde meer dan een decennium lang over Sabi Sand in Zuid-Afrika. Maar nu is de koningin verdwenen. Haar nakomelingen hopen nu het land te claimen dat ooit van haar was.

Clash of the Tigers | 17 februari

Krishna, een 6-jarige tijgerin, heeft haar tweede nestje van vier gezonde welpen geboren. Een tijgermoeder is geheimzinnig en beschermend voor haar welpen aangezien zij hun enige verzorger is.

Clash of the Tigers kijken bij Ziggo
Man vs. Puma kijken bij Ziggo

Man vs. Puma | 24 februari

Grote kattenkenner Boone Smith volgt een bizar spoor van bloedbad en dood om poema's in Patagonië te volgen. Hij documenteert hun gedrag – van kittens tot moordenaars. 

Regime of the Queen | 24 februari

Met een mix van enkele van onze meest populaire en iconische grote kattenverhalen verkennen we de wereld van de katachtigen.

Regime of the queen kijken bij ziggo