Love Nature is Zender van de Maand

Win een safari in eigen land

Zender van de Maand Love Nature zie je op kanaal 205

De hele maand april is Love Nature de Zender van de Maand en te zien op digitaal kanaal 205. Kijk naar exclusieve series over natuurfenomenen en het dierenrijk. Win jij drie dagen in een luxe lodge op Safari Resort Beekse Bergen?

Win een luxe trip naar Beekse Bergen

Waan jezelf in Afrika en overnacht tussen de wilde dieren, ontbijt in het gezelschap van giraffen en zebra's en geniet van het uitzicht op grote savannes. Als je aan de prijsvraag meedoet maak je kans op een 3-daags verblijf voor 6 personen in een luxe lodge op Safari Resort Beekse Bergen, namens Love Nature.

Het verblijf is inclusief toegang tot Safaripark Beekse Bergen en 5 andere dagattracties én een extra exclusieve gamedrive. Je rijdt dan een ranger in een open Land Cruiser over de savannes en kom je letterlijk oog in oog met wilde dieren. 

De actie is verlopen | Actievoorwaarden

Dit zie je op Love Nature:

Extreme Africa | Vanaf 4 maart

Het gevarieerde landschap van Afrika is net zo mooi als dat het dodelijk is, met gloeiende vulkanische gebieden, bloedhete woestijnen en wilde waterwegen. Ontdek welke dieren op een aantal van de meest onherbergzame plekken op aarde leven en zie hoe deze diersoorten zich hebben aangepast om te kunnen gedijen waar andere nooit zouden overleven.

Extreme Africa bij Love Nature
Vulcanic Odysseys bij Love Nature

Volcanic Odysseys | Vanaf 28 maart

Reis naar de plekken waar de innerlijke woede van de aarde explodeert. In deze fascinerende en spannende ontdekkingstocht van de machtigste bergen ter wereld reizen onverschrokken avonturiers naar de meest actieve vulkanen op aarde.

Meer Movies & Series XL:

Empty list (select items)