Win een gastronomisch droomweekend met RTL

Win een gastronomisch droomweekend

Zenders van de Maand RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids

Drie Zenders van de Maand in december! RTL Lounge voor vrouwelijk Nederland, RTL Crime voor misdaadliefhebbers en RTL Telekids voor het hele gezin. Dat wordt een leuke feestmaand. En wie wint een van de twee gastronomische droomweekenden? 

Wiewatwaar

De drie zenders kijk je van 3 december 2018 tot 2 januari 2019. Zonder extra kosten wanneer je een digitaal abonnement van Ziggo hebt. RTL Crime vind je op digitaal kanaal 120, RTL Lounge op kanaal 140 en RTL Telekids op kanaal 312.

Win een gastronomisch droomweekend

Heerlijk uit eten inclusief overnachting in een van de 45 luxueuze hotels? Die prijs mogen we twee keer weggeven aan de winnaars van de prijsvraag. Je wint een Bongo Bon voor een gastronomisch droomweekend, ter waarde van € 499, inclusief:

  • 1 overnachting
  • Ontbijt, diner en wijn
  • Keus uit 45 luxe hotels in binnen- en buitenland (excl. reis)
  • Voor 2 personen

De prijsvraag is verlopen.

De actie loopt van 3 december 2018 tot 1 januari 2019 | Actievoorwaarden

RTL Lounge

RTL Lounge
Dé digitale soap- en seriezender van Nederland
Kijk elke ochtend de laatste afleveringen van GTST en The Bold and The Beautiful van de avond ervoor terug. En nog veel leuker: elke avond om 22.30 en 23.00 uur zie je al de previews van beide series op RTL Lounge! Weet je als eerste hoe het de bewoners van Meerdijk en LA vergaat.
Nog meer programma’s:

  • Om 23.30 uur zie je hoe het allemaal begon in The Bold and The Beautiful Classics. In het weekend zijn deze soaps urenlang non-stop in marathonvorm te zien.
  • Elke werkdag om 18.30 uur de succesvolle serie Private Practice waarin we het persoonlijke en professionele leven volgen van een team artsen in de Oceanside Wellness Group, een privékliniek in Los Angeles.

RTL Crime
Geeft iedere crime-liefhebber een alibi
RTL Crime is dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. Je bent verzekerd van de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s.

  • Elke werkdag begint de avond steevast met CSI en om 20.30 uur zie je vier afleveringen van de beste series van eigen bodem zoals Baantjer en Moordvrouw, maar ook bloedstollend spannende series als Criminal Minds, Aspe, CSI Miami, CSI New York en Castle.
  • De avond wordt vervolgens afgesloten met spannende waargebeurde misdaadverhalen.
  • En elke zaterdag vanaf 20.00 uur kan je maar liefst vier afleveringen zien van de klassieker Baantjer.
RTL Crime
RTL Telekids

RTL Telekids

De leukste zender voor het hele gezin. Ga lekker zitten en geniet samen met je kind van de meest vermakelijke, grappige en ontroerende programma’s. Je kijkt hier naar Brandweerman Sam, Ernst, Bobbie en de rest en nog veel meer andere leuke programma’s.

En speciaal met Oud & Nieuw:

  • Ook op de laatste dag van dit jaar wordt wakker blijven tot het vuurwerk begint voor kinderen een makkie met ‘De Nationale Opblijfavond’.