#FIRST

#FIRST

Je wekelijkse dosis epische livetelevisie

Iedere vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur tovert #FIRST een dosis epischheid op je scherm. Stem af op Ziggo kanaal 13!

First things #FIRST:

#FIRST is opgericht door YouTubers en wordt volledig gerund én gepresenteerd door YouTube-eindbazen als Theaumes, Veras & George van Fijne Vrienden, Youstoub, DylanPeys en King Alert. Van de populairste YouTubers in Raking the Tubers, de laatste YouTube-roddels en de beste Pokémon trucjes in Het Pokémon Go Journaal.

Check #FIRST iedere vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur op Ziggo kanaal 13. En chat live mee via Telegram en Twitter of check #FIRST op Instagram en YouTube.

De programma's van #FIRST:
Ranking the Tubers
Ranking the Tubers

Wie is deze week trending en staat op nummer 1 van de top 10 van de Nederlandse YouTubers? Is het Enzo Knol, Armoowasright of toch DutchTuber? En helpen de smeuïge de roddels van KingAlert, de pranks van Snapking, de vlogs van Onnedi of de gekke proefjes van MeisjeDjamila hen om hoger te komen in de ranking?

Check het!

King Alert

Je wekelijkse update over de meest gekke verhalen over Nederlandse en internationale YouTubers. King Alert brengt je altijd het laatste nieuws en elke maandag kun jij de eerste zijn die de aflevering van King Alert LIVE ziet bij #FIRST.

Check het!

King Alert
De Vraag van Vandaag
De Vraag van Vandaag!

Gentle Jane gaat elke week de straat op met een nieuwe vraag. Met vragen van 'wat is de raarste plek waar je ooit wakker werd?' tot 'omschrijf je leven als een titel van een film?', krijgt Gentle de meest hilarische antwoorden. Klets zelf ook mee en geef je antwoord via Telegram.

Check het!

Kahoot quiz

Speel elke dag mee met de Kahoot quiz via kahoot.it. In de uitzending wordt de code doorgegeven waarmee je live kunt meespelen.

Speel mee!

Kahoot