True Detective seizoen 3

True Detective

Seizoen 1 t/m 3 zie bij Ziggo Movies & Series (X)L

De veelgeprezen HBO-serie True Detective is terug, met in de hoofdrol Oscarwinnaar Mahershala Ali als detective Wayne Hays, die geplaagd wordt door een huiveringwekkende coldcase.

Seizoen 1 t/m 3 binge je nu bij Movies & Series (X)L  

Auteur: Vicki Blansjaar | update 4 juni 2019

Bedenker Nic Pizzolatto nam drie jaar de tijd voor het nieuwe seizoen en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Woody Harrelson en Matthew McConaughey, die we kennen uit het bekroonde eerste seizoen, zien we weliswaar niet terug, maar ze zijn wel betrokken als uitvoerend producenten. 

Kidnapping

Net als voorgaande seizoenen draait seizoen 3 om een nieuwe zaak met een andere cast. Het verhaal speelt zich wel af in hetzelfde gebied als in seizoen 1: in de Ozarks, een gebied in het midden van Amerika dat zich uitstrekt over Missouri, Arkansas, Oklahoma en Kansas.

Het verhaal gaat over een macabere kindermoordzaak uit de jaren ’80, waarbij een jongetje en zijn zusje verdwenen. Ruim dertig jaar later, als Hays inmiddels oud, grijs en gepensioneerd is, achtervolgt de onopgeloste zaak hem nog altijd. Wat heeft hij over het hoofd gezien!?

Flashbacks

Via flashbacks die drie tijdsperiodes beslaan, leren we belangrijke personages kennen zoals Roland West (Stephen Dorff), Wayne's partner ten tijde van de moord, en Amelia Reardon (Carmen Ejogo), een lerares die de kinderen kende.

Elk van de acht afleveringen voegt een nieuw stuk toe aan de puzzel van wat er in die noodlottige nacht in 1980 is gebeurd.

Seizoen 1 en 2 van True Detective nog niet gezien?

True Detective is een anthologieserie, wat betekent dat elk seizoen een los verhaal is. Je hoeft seizoen 1 en 2 dus niet gezien te hebben om seizoen 3 te kunnen volgen. Maar, ze zijn steengoed dus we raden het je zeker aan om alles te kijken.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Movies & Series XL: