Succession seizoen 2

Succession seizoen 2

Zwarte komedie over een herkenbare mediareus

Macht, politiek, geld en familie. Het zijn dé ingrediënten voor een typisch HBO-drama. De inzet van deze serie? Het leiderschap over een New Yorkse mediareus, met het Amerika van Donald Trump als decor en een vleugje satire voor de smaak. 

Vanaf nu kijk je seizoen 2 alleen bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Auteur: Vicki Blansjaar | update 30 december 2019

Nu te zien

De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Succession volgt de familie terwijl selfmade man Logan als 80-jarige CEO fouten begint te maken.

De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat zelf ook zo? Verwacht trouwens geen bloedserieus drama. Regisseur Adam McKay – bekend van de met een Oscar bekroonde komedie-drama The Big Short – is eveneens komiek en schreef mee aan de scenario’s van Saturday Night Live. 

Rupert Murdoch

Doet het verhaal van Logan Roy je trouwens denken aan die ene hele bekende Amerikaanse mediamagnaat, Rupert Murdoch? Dat klopt. Scenarioschrijver Jesse Armstrong schreef tien jaar geleden een plot over het leven van Murdoch, maar kreeg het (surprise, surpise) destijds niet verkocht. McKay overtuigde hem ervan om het script te gebruiken als basis voor een dramaserie over een net zo rijke als verknipte familie. En met succes!

Meer Movies & Series (X)L:

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?