Sharp Objects

Sharp Objects

Miniserie gebaseerd op de thriller van Gillian Flynn

Sharp Objects volgt Camille Preaker (Amy Adams), een emotioneel labiele misdaadverslaggeefster die net uit een psychiatrische instelling komt en de opdracht krijgt om de moord op twee kleine meisjes uit haar geboorteplaats te onderzoeken.

Auteur: Vicki Blansjaar | 9 juli 2018 - 8.00 uur

Het verhaal brengt haar terug naar haar ouderlijk huis in het slaperige stadje Wind Gap, Missouri, waar ze opgroeide. Terwijl ze de zaak onderzoekt, wordt ze nauwlettend in de gaten gehouden door haar kritische moeder, een lokale socialite Adora (Patricia Clarkson). Door de situatie wordt Camille gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar persoonlijke demonen, waaronder jarenlange zelfmutilatie.

Sharp Objects is gebaseerd op de debuutroman van de Amerikaanse bestseller schrijfster Gillian Flynn uit 2006. Flynn schreef verder de boeken Dark Places (2009) en Gone Girl (2012). Vooral met het laatste boek verwierf ze bekendheid toen regisseur David Fincher het verhaal verfilmde.

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: