Big Little Lies seizoen 2

Big Little Lies seizoen 2

Kijk Seizoen 2 met Meryl Streep

Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley schitteren in de bekroonde HBO-serie Big Little Lies, over het ogenschijnlijk perfecte leven van een groep vrouwen. In seizoen 2 maakt Meryl Streep haar entree! Je volgt het nieuwe seizoen 2 via Movies & Series XL, met iedere week de nieuwste aflevering on demand.

Update: 31 december 2019

Leugens, roddels en conflict

Big Little Lies speelt zich af in het rijke kustdorpje Monterey in Californië. Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel aan de hand. Zorgzame moeders, succesvolle echtgenoten en schattige kindertjes doen er hun dagelijkse ding. Maar de titel van deze serie zou natuurlijk nergens op slaan als het er echt allemaal koek en ei was. Onder het perfecte laagje glazuur schuilt namelijk een beschimmelde cake van leugens, roddels en conflict. Oh ja, en een moord…

Een tweede seizoen!

Het eerste seizoen van de serie zou eigenlijk het enige seizoen zijn van deze toen nog miniserie. Maar dankzij het grote succes – geholpen door de sterrencast – is er nu een tweede seizoen. Dat pakt de draad weer op nadat duidelijk is geworden wie nou het slachtoffer was van de moord. De intriges blijven, de ha(r)telijke relaties tussen de moeders onderling ook, en ook tussen hun kinderen en echtgenoten is het nog lang niet koek en ei. Tel daarbij op de regelmatige bezoeken aan de therapeut en de komst van Meryl Streep als nieuwe bron van spanningen en er zit weer een spannend seizoen aan te komen.

Awards

Big Little Lies is het eerste grote HBO-serieproject van productiebedrijf Pacific Standard van Reese Witherspoon, die ook in de serie speelt. Het eerste seizoen werd bekroond met talloze prijzen, vooral voor de geweldige cast. Alexander Skarsgård en Nicole Kidman, die een getrouwd stel spelen, wonnen ieder een Golden Globe én een Emmy Award voor hun rol. Laura Dern viel bij beide awardshows in de prijzen voor haar bijrol en de show zelf won een Golden Globe voor beste miniserie. 

Big Little Lies meetup

Toprollen voor Witherspoon en Kidman

Volgens filmcritici speelt Reese Witherspoon in Big Little Lies haar beste rol sinds Legally Blonde en Wild. Ze kruipt in de huid van de eigenwijze Madeline, een moeder die graag haar neus in andermans zaken steekt. De opvoedkunsten van deze zelfbenoemde super mom laten nog weleens te wensen over. Nicole Kidman speelt haar vriendin Celeste. Haar huwelijk lijkt perfect, maar het begint scheurtjes te vertonen omdat haar man losse handjes heeft. De derde hoofdrol is voor Shailene Woodley als de ongepolijste nieuwkomer Jane, die voor een flinke aardverschuiving zorgt in de verhoudingen in Monterey.

Sterrencast uitgebreid

Nieuw dit seizoen is Meryl Streep, die we eigenlijk alleen kennen als actrice in topfilms zoals Kramer vs. Kramer, Sophie's Choice, The Post, Mama Mia! en The Devil Wears Prada. Iedereen is zeer benieuwd naar haar rol in Big Little Lies. Wij zeker.

Meryl Streep in Big Little Lies 2

Meer HBO:

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?