Big Little Lies

Big Little Lies

In de nieuwe HBO-miniserie zie je Reese Witherspoon en Nicole Kidman in de hoofdrol

Auteur: Jaime Korbee | 20 februari 2017 - 20.59 uur

Reese Witherspoon en Nicole Kidman schitteren als krengerige huisvrouwen in de nieuwe HBO-miniserie Big Little Lies. Je volgt het volledige seizoen met Movies & Series XL, met iedere week de nieuwste aflevering on demand. Echt waar!

Kijk gratis: Big Little Lies aflevering 1

Van 20 februari tot en met 22 maart kijk je hier de eerste aflevering van Big Little Lies. Gewoon gratis! Druk op de afspeelknop hieronder en duik in het leven van de gluiperige huisvrouwen.

Helaas, je kunt de aflevering hier niet meer bekijken. Bekijk het volledige seizoen met Movies & Series XL!

Big Little Lies meetup
Leugens, roddels en conflict

Big Little Lies speelt zich af in het rijke kustdorpje Monterey in Californië. Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel aan de hand. Zorgzame moeders, succesvolle echtgenoten en schattige kindertjes doen er hun dagelijkse ding. Maar de titel van deze serie zou natuurlijk nergens op slaan als het er echt allemaal koek en ei was. Onder het perfecte laagje glazuur schuilt namelijk een beschimmelde cake van leugens, roddels en conflict. Oh ja, en een moord…

Big Little Lies moeders
Wie is de perfecte moeder?

De gloednieuwe HBO-miniserie (er komt maar één seizoen) zoomt in op het leven van de plaatselijke huisvrouwen. Onderling heerst een onuitgesproken strijd over wie de mooiste, rijkste en meest perfecte moeder is. En dat spel wordt smerig gespeeld: van het verspreiden van pijnlijke geruchten tot het uitdelen van tot de verbeelding sprekende messteken onder water. Met een vette valse glimlach uiteraard.

Big Little Lies
Toprollen voor Witherspoon en Kidman

Volgens filmcritici speelt Reese Witherspoon in Big Little Lies haar beste rol sinds Legally Blonde en Wild. Ze kruipt in de huid van de eigenwijze Madeline, een moeder die graag haar neus in andermans zaken steekt. De opvoedkunsten van deze zelfbenoemde super mom laten nog weleens te wensen over. Nicole Kidman speelt haar vriendin Celeste. Haar huwelijk lijkt perfect, maar het begint scheurtjes te vertonen omdat haar man losse handjes heeft. De derde hoofdrol is voor Shailene Woodley als de ongepolijste nieuwkomer Jane, die voor een flinke aardverschuiving zorgt in de verhoudingen in Monterey.

Trailers en extra's

Ultieme filmbitches

Reese Witherspoon en Nicole Kidman katten wat af in Big Little Lies. Maar halen ze het bij deze ultieme filmbitches?

  • Miranda Priestly (Meryl Streep) - The Devil Wears Prada
  • Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) - Cruel Intentions
  • Jackie Burkhart (Mila Kunis) - That 70’s Show
  • Regina George (Rachel McAdams) - Mean Girls
  • Blair Waldorf (Leighton Meester) - Gossip Girl
Ultieme filmbitches

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.