December is Film Feestmaand bij Ziggo

Het is Film Feestmaand bij Ziggo

Elke dag een film cadeau speciaal voor onze klanten

December is de maand van pakjes in- en uitpakken. Ben je Ziggo klant? Dan krijg je het de komende tijd extra druk. Je krijgt in december namelijk elke dag een film van ons cadeau. En je hoeft niet eens je kerstsok op te hangen. Fijne feestdagen!

Benieuwd welke films je kunt kijken? Bekijk nu al de films van komende week. Scrol naar beneden voor het overzicht.
Hoe en wanneer kan ik de films kijken?

Na pakjesavond of het kerstdiner moet er natuurlijk flink uitgebuikt worden. En dat doe je lekker op de bank met een goede film. De héle maand december kijk je daarom om 20.00 uur een gratis film op Ziggo TV, kanaal 13.

Omdat 20.00 uur voor kleintjes allang bedtijd is, zenden we films voor het hele gezin overdag nog een keer uit. In het overzicht vind je de datum en tijd van de herhaling.

Wanneer je wil On Demand

Kijk je liever wanneer het jou uitkomt? Geen probleem. Elke zaterdag voegen we de films die in die week worden uitgezonden toe aan onze On Demand Catalogus. Je kunt de films On Demand kijken tot en met 31 december.

Uitzendschema

Maandag 10 december
Pelé: Birth of a Legend

20.00 uur, kanaal 13

Edison “Dico” Arantes do Nascimento groeit op in de gevaarlijke favela's van Brazilië, omgeven door een liefdevolle familie, maar meer ook niet. Zijn enige passie is voetbal, iets dat hem wordt verboden door zijn moeder.

Dinsdag 11 december
Fame

20.00 uur, kanaal 13

Fame, de mateloos populaire, met een Oscar bekroonde dansfilm uit 1980, werd ten behoeve van een modern publiek in een compleet nieuw jasje gestoken. Deze remake vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten.

Woensdag 12 december
Infinitely Polar Bear

20.00 uur, kanaal 13

Een echtgenoot en vader (Mark Ruffalo) van twee dochters stopt met zijn medicatie waardoor hij zowel zijn geestelijke gezondheid als zijn baan verliest. Ook in zijn huwelijk ontstaan de nodige spanningen, waardoor zijn vrouw (Zoe Saldana) hem verlaat.

Donderdag 13 december
Marley

20.00 uur, kanaal 13

Gesteund door Marley’s nabestaanden heeft Oscarwinnende regisseur Kevin Macdonald deze muzikale biografie over de reggaegrootheid gemaakt. 

Vrijdag 14 december
Koning van Katoren

20.00 uur, kanaal 13
Herhaling: 15 december 16.00 uur

De oude koning van Katoren is stervende en vertelt aan zijn vriend en kamerheer Gervaas dat de ministers de macht zullen grijpen wanneer hij dood is. In zijn laatste woorden smeekt hij hem een nieuwe koning te vinden.

Zaterdag 15 december
Heksje Lilly 2: De reis naar Mandolan

20.00 uur, kanaal 13
Herhaling: 16 december 16.00 uur

Heksje Lilly ontvangt een bijzondere brief. De Koninklijke Troon van Mandolan is betoverd en ze hebben daar dringend de hulp van Heksje Lilly nodig. 

Zondag 16 december
Moonrise Kingdom

20.00 uur, kanaal 13

Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam en Suzy van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op te sporen.

Ziggo GO
Waar en wanneer je wil

Niet thuis? Download dan de gratis app Ziggo GO en kijk waar en wanneer je wil op al je schermen. 

Veelgestelde vragen:

Om de films te kunnen kijken heb je digitale televisie van Ziggo nodig, via een mediabox of CI+ Module. Ben je benieuwd wat we daar eigenlijk mee bedoelen?

Ga met je afstandsbediening naar kanaal 13. De films starten elke dag om 20.00 uur, ook via Ziggo GO. 

Kijk je On Demand via je mediabox of CI+ Module? Ga dan naar het On Demand-menu op je televisie. Dat doe je met de On Demand knop of de rode knop op je afstandsbediening.

Vanaf zaterdag 1 december zie je hier een lijst met de beschikbare gratis films. De standaard code van Ziggo On Demand is 0000. 

Nee, terugkijken met Replay kan niet maar dat is ook helemaal niet nodig! We maken alle films namelijk gratis beschikbaar via het On Demand menu. Elke zaterdag worden de nieuwe films toegevoegd aan onze On Demand Catalogus.

Kinder- en familiefilms worden om 16.00 uur herhaald zodat ook kleintjes kunnen kijken. In het weekoverzicht op deze pagina vind je de datum van de herhaling.