December is Film Feestmaand bij Ziggo

Het is Film Feestmaand bij Ziggo

Elke dag een film cadeau speciaal voor onze klanten

In december geven we elke dag een film cadeau, 31 dagen lang. En omdat je alle films ook gratis terug kunt kijken met Ziggo On Demand, wordt de lijst mooie films steeds langer. Ideaal voor tijdens de feestdagen! En je hoeft niet eens je kerstsok op te hangen.

Benieuwd welke films je kunt kijken? Bekijk op deze pagina de films die komende week worden uitgezonden op kanaal 13.  Scroll naar beneden voor het overzicht.
Hoe en wanneer kan ik de films kijken?

Na het kerstdiner moet er natuurlijk flink uitgebuikt worden. En dat doe je lekker op de bank met een goede film. De héle maand december kijk je daarom om 20.00 uur een gratis film op Ziggo TV, kanaal 13.

Omdat 20.00 uur voor kleintjes allang bedtijd is, zenden we films voor het hele gezin overdag nog een keer uit. In het overzicht vind je de datum en tijd van de herhaling.

Wanneer je wil On Demand

Kijk je liever wanneer het jou uitkomt? Geen probleem. Elke zaterdag voegen we de films die in die week worden uitgezonden toe aan onze On Demand Catalogus. Je kunt de films On Demand kijken tot en met 31 december.

Ga naar het On Demand-menu met je mediabox of CI+ module voor een compleet overzicht van de films die je gratis kunt zien. Of bekijk de films alvast in onze online On Demand Catalogus.

Ziggo GO
Waar en wanneer je wil

Niet thuis? Download dan de gratis app Ziggo GO en kijk waar en wanneer je wil op al je schermen. 

Veelgestelde vragen:

Om de films te kunnen kijken heb je digitale televisie van Ziggo nodig, via een mediabox of CI+ module. Ben je benieuwd wat we daar eigenlijk mee bedoelen?

Ga met je afstandsbediening naar kanaal 13. De films starten elke dag om 20.00 uur, ook via Ziggo GO. 

Kijk je On Demand via je mediabox of CI+ Module? Ga dan naar het On Demand-menu op je televisie. Dat doe je met de On Demand knop of de rode knop op je afstandsbediening.

Vanaf zaterdag 1 december zie je hier een lijst met de beschikbare gratis films. De standaard code van Ziggo On Demand is 0000. 

Nee, terugkijken met Replay kan niet maar dat is ook helemaal niet nodig! We maken alle films namelijk gratis beschikbaar via het On Demand menu. Elke zaterdag worden de nieuwe films toegevoegd aan onze On Demand Catalogus.

Kinder- en familiefilms worden om 16.00 uur herhaald zodat ook kleintjes kunnen kijken. In het weekoverzicht op deze pagina vind je de datum van de herhaling.