background
Dicte seizoen 3

Dicte seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad, | 2016 | 42 min |    | Beschikbaar t/m 01-12-2018

Bo en Dicte trouwen. De dag na hun huwelijk vertrekt Bo voor een journalistieke opdracht naar Libanon. Plots krijgt Dicte een onverwachts telefoontje uit Libanon…
Dicte moet het lichaam uit Libanon gaan identificeren. De onderhandelingen met de kidnappers gaan door, zij vragen echter een onmogelijke dwangsom. Zal Dicte een oplossing vinden?
Dicte wordt aangesproken door een meisje op Wagners begrafenis. Blijkt dat Wagner het meisje beloofd had om haar vermiste moeder terug te vinden. Samen met Nina neemt Dicte het onderzoek van Wagner over.
De politie onderzoekt het meer waar Dicte het lichaam van Tina Molgaard heeft aangetroffen. Nu Dicte alweer een moordzaak in handen heeft, denkt ze eraan opnieuw reporter te worden.
Rose heeft een nieuwe job als geneeskundestudent. Bij haar eerste shift op de psychiatrie sterft er plots een schizofreen meisje. Dicte verneemt het incident en denkt dat er kwaad opzet in het spel is. Zal ze deze zaak kunnen oplossen zonder Wagners hulp?
Na het incident met het schizofrene meisje, gebeurt er iets dergelijks op de pediatrie. Nina en Dicte zoeken verbanden tussen de twee incidenten. Dicte en Bo ondervinden nog steeds relationele problemen na zijn terugkomst van Libanon.
Anne, Torsten en Rose nemen Dicte mee op uitje naar Tivoli om haar op te vrolijken. Dicte is zo gedisillusioneerd dat wanneer er plots politie op het terrein komt, ze amper reageert. Steffen probeert de sfeer tussen Bo en Dicte te normaliseren, maar dat loopt niet zoals gehoopt.
Dicte vermoedt dat de diefstal in Tivoli iets te maken heeft met gokschulden. Ze infiltreert in het gokmilieu van Aarhus, waar ze te maken krijgt met een onwaarschijnlijke gebeurtenis.
Dicte ontdekt dat ze een zus heeft die in Aarhus woont. Tegen beter weten in gaat ze naar haar op zoek en voelt dat zij iets verbergt. Samen met Nina duikt ze in de zaak.
Dicte beslist om haar hulpbehoevende zus Maj bij te staan. Ze biedt haar onderdak en koopt een grote waakhond. Toch slaat Majs stalker weer toe die avond…
Dicte seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.