background
Curb Your Enthusiasm seizoen 9

Curb Your Enthusiasm seizoen 9

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2017 | 32 min |   | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Premiere van seizoen 9. Larry probeert van een onbekwame assistent af te komen, beledigt Jeff's kapper en komt in de problemen door een nieuw project.
Larry zoekt contact met een bekend gezicht, geeft kledingadvies aan een hotelgast en zet een afleidingsactie op poten om de neef van een vriend te helpen.
Larry vraagt een schrijver om advies en al zoekend naar Susie's "kleine zusje", slingert een overijverige politieman hem op de bon.
Larry's therapeut beschuldigt hem ervan over de schreef te gaan; Susie krijgt argwaan van Jeff; Larry koopt een portier om bij een begrafenis.
Larry begaat een blunder met Sammi's verloofde en probeert opnieuw te beginnen met zijn postbode en de beveiliger van de golfclub.
Larry verzint een geniale truc om zijn vrienden te helpen die in hun relaties vast zitten. Larry maakt de nieuwe vriendin van Funkhouser van streek.
Larry maakt een sexy yogalerares boos, heeft een veelbelovend eerste afspraakje en kookt van woede door een oneerlijke Uber-bestuurder.
Bridget vraagt Larry om een gunst namens haar zoon. Larry wordt onverwachts bedankt in de rij voor een buffet en beseft dat fooien beter zijn dan gunsten.
Larry wordt gechanteerd door een werknemer en gekweld door iemand uit zijn verleden. Jeff en Larry presenteren een nieuwe creatieve onderneming. Susie raakt opgewonden door een verassende oorzaak.
Slot seizoen negen. Larry heeft een planningsconflict, is het niet eens met een aantal collega's en heeft een paar ondankbare huisgasten.
Curb Your Enthusiasm seizoen 9

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.