Het ideale gezinspakket

Alles-in-1 PlusVoordelig televisiekijken, internetten en bellen


Alles-in-1 Plus


Eenmalige kosten
Verzendkosten € 0
Totaal

Inclusief de kosten van een TV Standaard televisie-abonnement

54,95

per maand

Snel en betrouwbaar internet (90 Mbit/s)

Alles-in-1 Plus biedt de ideale internetsnelheden voor gezinnen en de meer veeleisende gebruikers. Met 90 Mbit/s download- en 9 Mbit/s uploadsnelheid bent u zorgeloos online met het hele gezin en is downloaden of een video’tje streamen voor u geen probleem.

Interactieve Televisie in scherpe HD kwaliteit, On Demand en TV Gemist
 • TV Standaard met 25 analoge, circa 60 digitale en 16 HD TV-zenders 

 • Met TV Gemist kijkt u gemakkelijk programma’s terug. Voor de meeste programma’s betaalt u niets extra.

 • Met On Demand bestelt u films en series direct vanuit uw huiskamer. Gewoon met uw afstandsbediening. En met TV-abonnementen van Ziggo kijkt u zonder extra kosten een vast aantal wisselende films en series via On Demand.

Toegang tot draadloos internet via WifiSpots

Ook buitenshuis draadloos internetten? Dat kan dankzij WifiSpots. Gebruik van WifiSpots op twee apparaten is inbegrepen bij uw Internet abonnement en kost niets extra.

De Wi-Fi modems van Ziggo hebben twee gescheiden draadloze netwerken. Het ene netwerk is een WifiSpot dat samen met de andere WifiSpots van Ziggo abonnees een groot draadloos netwerk vormt. Het andere is uw eigen netwerk, dat volledig blijft afgeschermd. Uw verbinding blijft daardoor even snel en veilig als het al was.

Het gebruik van WifiSpots op twee apparaten is inbegrepen bij uw internetabonnement en kost niets extra. 

Voordelig bellen naar vast en mobiel

Met Alles-in-1 belt u ook heel voordelig met uw vaste lijn.

Bespaartip: kom niet meer voor onverwacht hoge telefoonrekeningen te staan. Breid uw abonnement uit met VolopBellen Altijd. Voor maar € 9,95 extra per maand belt u onbeperkt naar alle Nederlandse vaste én mobiele nummers.

Op 1 maart 2015 wijzigt het tarief van Alles-in-1 Plus naar € 55,95. Bekijk alle nieuwe tarieven. En op 1 april 2015 wijzigen enkele zenders van dit pakket. Bekijk alle wijzigingen.


Kies uw voordeel

Overtuigd van Alles-in-1? Stap nu over en profiteer van één van de volgende aanbiedingen:

 • Interactieve HD recorder

  199
  Gratis
  (voordeel € 199)
 • Eerste 6 maanden korting

  54,95
  € 30 p/m
  (voordeel € 149,70)
 • haarscherpe HDTV-weergave

 • inclusief Smartcard, SCART- en HDMI-kabel

 • HD opnemen en terugkijken in de scherpste kwaliteit (500 GB harddisk, tot 120 uur opnemen)

 • gemiste programma's terugkijken en On demand films en series

Uw Interactieve HD recorder wordt pas echt interactief als u deze aansluit op internet, via de dongle (draadloos) of met een internetkabel naar uw modem/router. De Interactieve HD recorder wordt geleverd in het Doe-het-zelf pakket, of de monteur neemt deze mee bij de installatie.

Bestel deze combinatie

Kiest u voor de abonnementskorting, dan betaalt u de eerste zes maanden maar € 30 per maand. Daarna betaalt u de reguliere prijs voor het abonnement dat u kiest.

Vanzelfsprekend kunt u in combinatie met de abonnementskorting nog steeds een ontvanger (€ 99) of recorder (€ 199) bijbestellen. Ook scherp geprijsd, maar dan zonder de extra korting op de ontvanger.

Bestel deze combinatie

Meer redenen om te kiezen voor Alles-in-1 van Ziggo

Gratis Ziggo TV App

Met de Ziggo TV App beschikt u over een handige TV-gids en kijkt u in en om het huis televisie op een geschikte smartphone of tablet.

Gratis Internetbeveiliging

U ontvangt van ons Internetbeveiliging Basis bij uw internetabonnement. Internetbeveiliging Basis beschermt één computer. We raden aan om deze te installeren op het apparaat dat u het meest gebruikt.

Installatiemonteur

Onze installatiemonteur komt graag bij u langs om de installatie van Televisie, Internet en/of Telefonie uit te voeren. Hij gaat pas weg als alles perfect werkt.

Gratis Overstapservice

Overstappen naar Ziggo is snel en gemakkelijk. Vermeld tijdens uw bestelling dat u wilt dat Ziggo uw huidige abonnement voor u opzegt.


Kies voor snelheid en gemak bij de beste internetprovider

Alles-in-1: dat is voordelig bellen, internetten en TV-kijken in 1 abonnement, beschikbaar in 3 verschillende internetsnelheden. Geniet vanuit uw huiskamer van On Demand films of series en alle digitale en HD-zenders met een Alles-in-1 pakket. Maak ook gebruik van Ziggo WifiSpots, gratis internetbeveiliging en een gratis Wi-Fi modem in bruikleen. Kies voor de beste internetprovider! Overstappen is eenvoudig.


Stap nu over naar Ziggo en wij regelen de overstap van uw huidige internet- en telefonie-abonnement. Het enige wat u zelf hoeft te doen is tijdens het bestelproces aangeven dat u overstapt. Wij sturen u dan een mail waarin duidelijk wordt uitgelegd wat we van u nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u liever telefonisch bestelt, hou dan de volgende gegevens bij de hand:

 • contractnummer huidig abonnement

 • contractdatum huidig abonnement

Regelt u de overstap tóch liever zelf? We hebben een paar handige tips hoe u dit het best kunt aanpakken.

Wanneer u aan het bestellen bent, kunt u de onderstaande opties toevoegen aan uw bestelling. Alle extra abonnementen zijn per maand opzegbaar.

 • Eerste

  2 maanden

  Gratis

  TV Extra
 • HBO
 • Eerste

  3 maanden

  17,95

  per maand

  FOX Sports
 • Eerste

  3 maanden

  5

  per maand

  Film1
 • Eerste

  maand

  5

  Sport1
 • Film1 + Sport1
 • maanden

  Internetbeveiliging Uitgebreid
 • Apps van Ziggo

Filter:

Filter zenders

Met Alles-in-1 haalt u het gemak van televisie, internet en telefonie in huis met één leverancier. Alles in 1 pakket. Wat u allemaal krijgt in het Alles-in-1 Plus pakket staat hieronder vermeld.

Televisie

 • TV Standaard (met 25 analoge, circa 60 digitale en 20 HD TV-zenders)

 • 5 verrassingszenders uit TV Plus en TV Extra

 • zonder extra kosten 10 films en 3 series On Demand kijken*

Internet

 • downloaden met 90 MBit/s, uploaden met 9 Mbit/s

 • e-mail: 5 e-mailadressen (10 GB)

 • ruimte voor een homepage: 100 MB

 • nieuwsgroepen: 50GB per maand

 • gratis internetbeveiliging voor 1 PC

Telefonie

 • Bellen naar vast en mobiel voor € 0,09 per minuut, met een starttarief van € 0,09 

   

 • overstappen met behoud van nummer en toestel**

   

 • gratis voicemail, nummerweergave, sterretjesdiensten

   

 • geschikt voor de meeste alarmsystemen

* u kijkt circa 10 films en circa 3 series uit het On Demand aanbod zonder extra kosten. Wilt u meer films en series kijken? Selecteer dan bij het bestellen TV Plus of TV Extra. De films en series bij uw abonnement wisselen regelmatig.

** ISDN-apparatuur wordt niet ondersteund.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Binnen 10 tot 14 dagen nadat u heeft besteld, ontvangt u de producten thuis. Als u niet thuis bent wordt het pakket later opnieuw aangeboden.

Bij zelfinstallatie levert PostNL uw pakket af. Kiest u voor een installatie door een monteur, dan neemt de monteur alle producten mee en u kunt zelf een dag en tijd kiezen waarop de monteur langskomt.

Wat is de contractduur van Alles-in-1?

Heeft u een maandcontract? Dan kunt u op elke willekeurige dag opzeggen. De opzegtermijn is minimaal een maand. Dus zegt u op 4 juli op, dan gaat de opzegging in op 4 augustus. In Mijn Ziggo ziet u de eerst mogelijke opzegdatum. U mag natuurlijk ook opzeggen op een later datum dan de minimale maand opzegtermijn.

Heeft u een jaarcontract? Dan kunt u pas na dat jaar opzeggen. Loopt uw contract tot 1 augustus en zegt u op vóór 1 juli, dan gaat de opzegging in per 1 augustus. Zegt u in dit geval na 1 juli op, dan gelden de regels van het maandcontract weer: de opzegtermijn is dan minimaal een maand.

Heeft u een tweejaarscontract? Dan is uw product voor het eerst opzegbaar twee jaar na de ingangsdatum van uw contract. Is de ingangsdatum 1 juli 2013, dan loopt het tweejaarscontract af op 1 juli 2015. Daarna kunt u elke maand opzeggen.

Installatie door monteur. Wat komt de monteur doen?

De monteur installeert een interactieve ontvanger/recorder voor televisie en radio.

 • Aangelegde bekabeling kan op de plint worden gespijkerd. De maximale kabellengte is 10 meter.

 • Soms kan de installateur als meerwerk gaten boren of andere handelingen verrichten die direct met de installatie te maken hebben.

 • De monteur heeft tijdens de montage minimaal 1 vierkante meter ruimte nodig om te werken.

Kan ik meerdere computers aansluiten op 1 modem?

Ja, dat kan. Het modem van Ziggo bevat standaard een 4-poorts router, zodat u met een netwerkkabel tot 4 apparaten kunt aansluiten. Bovendien kunt u gebruik maken van de ingebouwde Wireless-N-router voor draadloos internet.

Bekijk het stappenplan Wi-Fi verbinding maken 

Ik zit bij een andere internet- en/of telefonieaanbieder en ik wil overstappen naar Ziggo. Hoe gemakkelijk is dat?

Stap nu over naar Ziggo en wij regelen uw overstap. Het enige wat u zelf hoeft te doen is tijdens het bestelproces aangeven dat u overstapt. Wij sturen u dan een mail waarin wij duidelijk uitleggen wat we van u nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als u liever telefonisch bestelt, houd dan de volgende gegevens bij de hand:

 • contractnummer huidige abonnement

 • contractdatum huidige abonnement

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

Ziggo kan uw huidige telefoonnummer overnemen. Wilt u uw nummer behouden, zeg dan niet zelf uw abonnement op.

Kan ik mijn Alles-in-1-abonnement up- of downgraden?

Dat is geen probleem. Wilt u uw pakket downgraden naar een lagere versie, dus bijvoorbeeld van Alles-in-1 Extra naar Alles-in-1 Plus? Dan gaat deze wijziging in op de eerste van de maand volgend op de wijziging. Vraagt u de wijziging op 2 juli aan, dan gaat deze in op 1 augustus. Vraagt u de wijziging aan op 29 juli, dan gaat deze ook in op 1 augustus. U kunt de wijziging doorgeven via het wijzigingsformulier.

Wilt u van een aanpassing doen van het ene pakket naar het andere, dus bijvoorbeeld van Alles-in-1 naar TV + Internet, dan kunt u dit doen in het opzegformulier.

Kan ik al mijn apparatuur op het Wi-Fi modem aansluiten?

Het Wi-Fi modem heeft 4 aansluitingen achterop voor het bedraad aansluiten van apparaten. Hiervoor kunt u de sticker op de achterzijde van het modem verwijderen.

Het aantal apparaten dat u draadloos via het modem kunt aansluiten is maximaal 50. Let op dat het draadloos verbinden van meerdere apparaten ten koste kan gaan van de snelheid bij de verschillende gebruikers.

Wat heb ik nodig om interactieve televisie van Ziggo te kunnen ontvangen?

Voor interactieve televisie van Ziggo heeft u het volgende nodig:

 • een tv-abonnement (TV Standaard of Alles-in-1 en kabelaansluiting van Ziggo).

 • een televisie met minimaal een scartaansluiting. Voor HD is HDMI beter geschikt.

 • een interactieve ontvanger of recorder.

 • een smartcard.

 • een internet verbinding.

Het is aan te raden om de interactieve ontvanger of recorder direct bij Ziggo aan te schaffen. U krijgt er automatisch een smartcard bij en bent er altijd zeker van dat u een apparaat koopt dat geschikt is om het signaal van Ziggo te ontvangen. U kunt de interactieve ontvanger of recorder ook in de winkel kopen, maar dan is het raadzaam om de lijst met door Ziggo gecertificeerde interactieve ontvangers en recorders bij de hand te houden.

Waar bestel ik een smartcard?

Losse smartcards bestelt u gemakkelijk online.

Met welk zenderpakket wordt Alles-in-1 geleverd?

Dit abonnement wordt geleverd met TV Standaard. Wilt u van meer TV-zenders kunnen genieten? Geef dan bij het bestellen aan dat u TV Plus of TV Extra wilt hebben.


Ik ben al Ziggo klant

Bent u bestaande abonnee van Ziggo en wilt u ook profiteren van de aanbieding?

Wilt u advies over uw huidige abonnement?

Overweegt u een andere bundel dan wat u nu afneemt? Of wilt u weten of u nog het contract heeft dat het beste bij uw situatie past? Doe dan de AbonnementCheck en ontdek of u nog goed zit met uw huidige abonnement.

Is de aanbieding ook voor mij van toepassing?

Bent u reeds klant? Dan is de actie niet in alle gevallen voor u van toepassing.

Heeft u nu alleen Televisie of TV + Internet? Dan kunt u van deze actie gebruikmaken.

Heeft nu Alles-in-1? Dan geldt deze actie niet voor u. Doe de AbonnementCheck voor een advies op maat. Bel 088 7177100 (normaal tarief). 

Exclusieve acties, speciaal voor u

Ziggo is blij met u als klant. Daarom hebben we ook voor u veel voordeel. Zo profiteert u automatisch van exclusieve voorrang, winacties en unieke voordelen binnen Club Ziggo. Bovendien hebben we veel mooie aanbiedingen voor bestaande klanten. Van aanbiedingen op zenderpakketen tot korting op concertkaarten en gadgets. Ga hiervoor naar de speciale Vriendendeals.

Bekijk de mogelijkheden

Bestel Alles-in-1 Plus nu!

54,95 per maand

Ziggo ook op uw adres?

Doe de postcode check.

Live Chat

Voor al uw vragen over de aankoop van producten en aanbiedingen.
Geen live chat beschikbaar!

Bel mij nu

Telefonisch bestellen? Wij bellen u meteen gratis terug.

De voordelen van online bestellen op Ziggo.nl

24 uur per dag geopend

14 dagen bedenktijd

Veilig en snel bestellen

Direct afspraak maken met monteur

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen