Alles-in-1 van Ziggo

Internet, tv en bellen in een klap geregeld

Wat is Alles-in-1 van Ziggo?

Alles-in-1 van Ziggo is Internet & Televisie, met of zonder vast bellen erbij. Om je te helpen kiezen, hebben we drie Alles-in-1 pakketten samengesteld bestaande uit internet, bellen en tv. Dit hebben we niet alleen gedaan, maar op basis van de wensen van onze klanten. Wil je alleen internet en interactieve tv? Kies dan voor Internet & TV van Ziggo.

Kies de juiste internetsnelheid

Ben je iemand die regelmatig online iets opzoekt, e-mailtjes leest en op social te vinden bent? Dan wil je gewoon een stabiele (wifi) verbinding. Met 50/5 Mbit/s internetsnelheid kun je prima mailen of relaxed internetten. Kijk je vaker online video's? Kies dan voor Alles-in-1 Complete met 250/25 Mbit/s internet. Fan van online gamen of films downloaden? Dan is het handig om voor de hoogste internetsnelheid te gaan: 500/40 Mbit/s. 

Interactieve televisie

Alles wat je verwacht van het nieuwe televisiekijken: opnemen, terugspoelen, pauzeren, online kijken, mobiel kijken, de gekste zenders, de beste films en mooie acties. Bij Ziggo maak je tv-kijken zo uitgebreid als je zelf wilt. Maar je begint wél meteen goed. Want ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv, krijg je digitale kwaliteit.

Opnemen, terugkijken en pauzeren

Met interactief tv-kijken heb je zelf de regie in handen. Live-tv onderbreken zonder iets te missen, programma's kosteloos terugkijken, opnemen of genieten van Youtube en Netflix op je tv-scherm? En niet alleen op je tv. Met de Ziggo GO app maak je van elk scherm een tv. Of je nu boven op zolder, in de tuin of naast elkaar op de bank zit: de gemakken van interactieve tv neem je gewoon met je mee.

 
 

Het meeste van het mooiste

Jezelf verliezen in een van de prijswinnende topseries en films van HBO. Op het puntje van je stoel je eigen sportheld over de finish juichen met Ziggo Sport. En bingewatchend je weekend door met Movies & Series. Kies je voor Ziggo, dan kies je voor exclusieve content zoals gratis Ziggo Sport. En honderden films en series die on demand beschikbaar zijn. Met televisie van Ziggo kom je de bank niet meer af.

 
 
Vast Bellen Ziggo

Vast Bellen van Ziggo

Een vaste lijn kan meer dan je denkt

Vast Bellen van Ziggo is ouderwets bellen via de vaste lijn, met de mogelijkheden van vandaag. Denk aan een tweede lijn, voicemail, bellen en met z'n drieën tegelijk én heel voordelig onbeperkt bellen. Naar vast en mobiel. Gewoon, via je eigen, vertrouwde telefoonnummer. Alles-in-1 kun je met of zonder Vast Bellen bestellen. Geen telefonie nodig? Kies voor Internet en TV.

Alles-in-1 van Ziggo

Ga je voor Interactieve TV waar je mee terugspoelt, opneemt, live kijkt en series of films kijkt? Of voor gewone digitale televisie? Hieronder vind je onze Alles-in-1 pakketten.

Alles-in-1 of zelf samenstellen

Alles-in-1 bestellen of zelf samenstellen?

Ziggo biedt de beste Alles-in-1 pakketten waar je uit kunt kiezen. Het gemak van een pakket is dat je alles in 1 keer geregeld hebt thuis. Zowel internet, tv, als bellen. Hou je liever de touwtjes zelf in handen? Je kunt ook zelf samenstellen. Combineer dan je gewenste internetsnelheid met een televisieproduct waar je blij van wordt. Of je nu een echte kijkbuistijger of meer gematigde kijker bent - je vindt altijd een abonnement dat bij je past.

Liever iemand spreken?

Laat je bellen

Voer je nummer in, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 
 
 
 

691 consumenten beoordelen Ziggo.nl gemiddeld met 4,5 van de 5 sterren.

*Per 1 juli 2019 passen we onze prijzen aan. Lees er hier meer over.