Voordeelpakket | Ziggo
Voordeelpakket | Ziggo
Deze actie is geldig t/m 14 maart
Voordeelpakket | Ziggo

Kies nu voor het voordelelpakket

Voor uw tv-abonnement betaalt u nu € 26,95 per maand.

Voor slechts € 1,-* extra per maand krijgt u hier Internet en Vast bellen bij. Een heel jaar lang.

 25 Mbit/s internet via ons krachtige GigaNet

 Altijd en overal perfecte wifi. Gegarandeerd

 Voordelig vast bellen

 Gratis nummerbehoud

*€ 1,- extra komt bovenop de huidige kosten van uw Ziggo TV abonnement, 12 maanden lang. Daarna betaalt u € 44,50 p.m. (dit is incl. TV). Na 12 maanden kunt u uw pakket maandelijks aanpassen of opzeggen.

De mediabox, maar dan kleiner

Heeft u een mediabox in bruikleen? Dan ruilen we deze om voor een CI+ module. Dat is een kleine digitale ontvanger die rechtstreeks in de tv past. Hiermee kijkt u digitale tv zoals u gewend bent. De meeste moderne tv's zijn hiervoor geschikt. We hebben ze even op een rijtje gezet.

Voordeelpakket | Ziggo

Alles onder één dak heeft zo zijn voordelen

Het is niet alleen veel voordeliger om tv, internet en vast bellen onder één dak te brengen. Het bespaart ook een hoop gedoe. Zeker als u voor het Voordeelpakket van Ziggo kiest. Reken dan op:

Stabiel internet tot wel 25 Mbit/s

Ons internet is niet alleen snel, maar ook erg betrouwbaar. Ziggo is namelijk voor het 10e jaar op rij door de bezoekers van Tweakers uitgeroepen tot de Beste Internetprovider van Nederland.

Gratis overstapservice

Met de Overstapservice van Ziggo wordt de complete overstap geregeld. We zeggen op bij uw huidige provider, regelen dat u geen moment zonder tv, telefoon of internet zit én zorgen ervoor dat alles het doet.

Gemakkelijk te installeren

Installeren is gemakkelijk en kunt u gewoon zelf. U krijgt een duidelijk stappenplan waarin staat uitgelegd waar alles moet staan en welke kabels waar horen. Komt u er niet uit? Dan bieden we online hulp of sluit onze monteur gratis alles voor u aan.

Heldere voorwaarden

Géén kleine lettertjes of verborgen kosten, zoals activatiekosten. Bij Ziggo weet u precies waar u aan toe bent. U gaat een jaarcontract aan en kunt daarna maandelijks opzeggen. En alles staat op 1 overzichtelijke factuur.

Voordeelpakket | Ziggo

Snel kan altijd sneller

Toch iets sneller gaan dan 25 Mbit/s internet? Of behoefte aan meer, bijvoorbeeld omdat er veel tegelijk thuis online zijn? Vergelijk dan eens onze andere Alles-in-1 pakketten. Ook voor deze pakketten hebben we een leuke korting klaargezet.

✓ De eerste 6 maanden voor € 39,95 p.m.

✓ Snel en betrouwbaar internet tot 1000 Mbit/s

✓ Overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd

✓ Behoud van eigen telefoonnummer

✓ Gemakkelijk zelf thuis installeren

Vragen over deze actie?

Voordeelpakket | Ziggo

Bel

(normaal tarief)

Op werkdagen van 08.00 - 20.00 uur.
In het weekend van 09.00 - 18.00 uur.

Voordeelpakket | Ziggo
Lees de
Actievoorwaarden