OUTtv

De enige gay lifestyle-zender van Nederland

OUTtv is dé lifestyle televisiezender van Nederland met internationaal succesvolle tv-programma’s, (arthouse)films, series en documentaires die verder gaan dan de programmering van andere zenders.

Bekroonde series op OUTtv

OUTtv zendt wekelijks bekroonde series als Misfits, Shameless of Orphan Black uit. Maar je geniet ook van exclusieve series als Queer as Folk en de met een BAFTA Television Award bekroonde serie Shameless. Ook de gerenommeerde comedyseries zoals Little Britain en Absolutely Fabulous komen aan bod.

Uitdagend en brutaal

OUTtv staat garant voor een brutale en uitdagende programmering voor de moderne man of vrouw. De zender is erg divers met elke dag van de week een ander thema. Wekelijks besteedt OUTtv aandacht aan homoseksualiteit. Zo worden documentaires uitgezonden die gerelateerd zijn aan dit onderwerp. De week wordt afgesloten met een gloednieuwe arthouse- of gay film.

 

Kijktips

Orphan Black

Nadat Sarah een kloon van zichzelf zelfmoord ziet plegen, komt ze achter bizarre feiten die te maken hebben met haar ware identiteit. Ze blijkt het resultaat van een genetisch experiment. En nu zitten haar makers achter haar aan. Deze prijswinnende serie is genomineerd voor een Golden Globe.

Shameless

De extravagante familie Gallagher uit Manchester staat centraal in de dramaserie Shameless. Vader Frank is een intelligente alcoholist die zijn familie en vrienden terroriseert. Zijn oudste dochter Fiona probeert het gezin bij elkaar te houden. Lukt het haar om alle familieleden op het juiste spoor te krijgen?

Anderen keken ook

  • TLC
  • E! Entertainment
  • FOXlife
  • RTL Lounge
  •