DanceTrippin kijken

DanceTrippin

The party's at your house

Dance Trippin' is hét dancemuziekkanaal dat garant staat voor de beste en hoogste kwaliteit dancemuziek. De dancebeats komen je huiskamer binnen en 's werelds beste DJ's knallen door je speakers. Met Dance Trippin' komt je surroundsysteem pas echt volledig tot zijn recht.

Dance Trippin' is aanwezig bij de grootste feesten en haalt toplocaties als Ibiza en Miami naar je toe. Voel de beats en kom in de partymood met Dance Trippin'. 

Swingen op de muziek van Bob Sinclar

Bob Sinclar begon zijn carrière toen hij 18 jaar was. Hij specialiseerde zich in funk en hiphop, toen nog onder de naam Chris The French Kiss. Al snel werd Bob Sinclar bekend om zijn Franse smaak van house, met een stevig gebruik van samples en gefilterde discostrings. Niet voor niets heeft hij de Belgische TMF Award Best Dance International op zijn naam staan.

Dirty Dutch met DJ Chuckie

DJ Chuckie heeft vele dancehits op zijn naam staan. Hij remixt voor onder andere La Rouge, David Guetta, Enrique Iglesias en The Partysquad. DJ Chuckie treedt regelmatig op tijdens de bekende Dirty Dutch-events en Sensation. Met zijn opzwepende muziek krijgt hij iedereen de dansvloer op. Ook DJ Chuckie is één van de vele DJ's die je ziet - en vooral hoort - bij Dance Trippin'.

Dance, dance, dance!

Dancemuziek staat centraal in de programmering van Dance Trippin', waar veel registraties van Europese en andere populaire dance-events worden uitgezonden. Dance Trippin' toont ook veel bekende en beruchte dance-dj’s uit de dancescene. Dance Trippin' is de ideale zender om goed feestje in te luiden, te beleven of juist af te sluiten.

DanceTrippin kijken
Kanaal 605
Onderdeel van:

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender

DanceTrippin kijken
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.