BabyTV

De zender voor baby's en peuter

BabyTV is de televisiezender voor baby’s en peuters. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers en de Cuddlies de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld.

TV voor baby’s

Overdag leert BabyTV baby’s en peuters hun eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en 's nachts zorgen kalme muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving.

Speciaal samengestelde programma’s

De programma’s zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met psychologen en pedagogen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de kleintjes. Daarnaast zijn de programma’s kort en bevatten ze geen reclames

 

Kijktips

Charlie en de Cijfers

Als Charlie naar het Cijfer Koninkrijk gaat worden cijfers en tellen plotseling een groot avontuur. Het Cijfer Koninkrijk is namelijk een magische wereld waarin de getallen 1 tot en met 10 tot leven komen. Samen met de peuters en kleuters leert Charlie al zingend en dansend de leukste getallen kennen.

Big Bugs Band

Een band vol insecten geeft unieke muzikale optredens voor de andere dieren in het bos. Elk insect speelt een ander instrument. Ze dansen, zingen en laten de kijkertjes kennis maken met verschillende muziekstijlen. Denk bijvoorbeeld aan samba, jazz, hip-hop en meer.

Anderen keken ook

  • Pebble TV
  • Nick Jr.
  • RTL Telekids
  •