Disney+ bij Ziggo

Ontdek, bestel en kijk Disney+

 Nu 9,99 per maand

 Betaal je rekening makkelijk via Ziggo

 Maandelijks opzegbaar

Stream eindeloos entertainment op Disney+

Geniet van de nieuwste films & series en je favoriete klassiekers, allemaal op één plek. Het hele aanbod van Disney+ kijk je makkelijk via je Next Mini en Mediabox Next. Start Disney+ via het menu of ga naar kanaal 155 op je tv.

6 geweldige werelden Disney+

6 geweldige werelden

Geniet met Disney+ van de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. 

Topseries en films bij Disney+

Exclusieve films en series

Topentertainment dat je nergens anders ziet. Bij Disney+ kijk je exclusieve Disney+ en Star Originals. Met elke maand nieuwe films en series.

De beste kijkervaring met Disney+

De beste kijkervaring

Stream de gaafste klassiekers en de nieuwste releases op maximaal 4 apparaten tegelijk. Met een groeiend aantal titels in 4K-beeldkwaliteit.

Voor 9,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Stream dit + meer op Disney+

Bekijk de tips en ga op avontuur met Disney+

The Mandalorian Seizoen 3

Na de val van het Keizerrijk, baant een eenzame Mandalorian zich een weg door het wetteloze sterrenstelsel met zijn vondeling Grogu.

The Kardashians S3

De camera's keren terug om het constant veranderende leven van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie vast te leggen. De familie heet de kijkers welkom om samen met hen hun grootste triomfen en strubbelingen te beleven.

A Small Light

Vanaf 2 mei | A Small Light vertelt het minder bekende verhaal van Miep Gies, die de familie Frank verborgen hield voor de nazi's. Het verhaal van Anne Frank gaat over het leven in het Achterhuis, maar dit is wat er gebeurde aan de andere kant van de boekenkast.

Hoe kijk je?

Zo kijk je Disney+ bij Ziggo

Disney+-account

Disney+-account

Zorg dat je een Disney+-abonnement hebt. Nog geen abonnement? Regel ‘t via Mijn Ziggo.

Disney plus app

Disney+-app

Je vindt de app via TV apps op de Next Mini en Mediabox Next of op kanaal 155 op je tv. Streamen via je mobiel, laptop, tablet of smart-tv kan ook. 

Inloggen en Disney+ kijken

Log in en kijk

Log eenmalig in met je Disney+-gegevens en ontdek je favoriete klassiekers en heel veel nieuwe films en series.

Voor 9,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

De afstandsbediening die luistert

'Ga naar Disney+'

Disney+ openen was nog nooit zo makkelijk, want dat doe je gewoon via Voice Control met de afstandsbediening. Geef met je stem eenvoudig de opdracht aan en je mediabox doet vervolgens wat je zegt.

Veelgestelde vragen

Disney+ is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star en meer te streamen.
Met Disney+ heb je een aantal voordelen: 

  • Exclusieve Originals die je nergens anders kunt zien 
  • Eindeloos downloaden op maximaal 10 apparaten en in maximaal 7 verschillende profielen 
  • Streamen in 4K-UHD (beeldkwaliteit) met Dolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning 
  • Gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht inclusief speciale kinderprofielen 
  • Streamen op 4 schermen tegelijk

Een Disney+-abonnement kost € 9,99 per maand en is maandelijks opzegbaar.

Heb je je Disney+-account bij Ziggo geactiveerd vóór 24 januari 2023? Dan betaal je nog de oude prijs van € 8,99 per maand.

Dat kan via Mijn Ziggo of in de Mijn Ziggo app.  

In Mijn Ziggo
Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar 'Producten' en dan naar het subkopje ‘Streamingdiensten’. Klik op ‘Naar streamingdiensten’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Disney+ om je aanmelding en registratie af te ronden.

Mijn Ziggo app 
Gebruik je de Mijn Ziggo app? Ga dan naar het tabje ‘Producten’ en dan zie je onder het kopje ‘Televisie’ het subkopje ‘Ook streamingdiensten op je Ziggo rekening’. Klik op ‘Voeg nu toe’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Disney+ om je aanmelding en registratie af te ronden.

Als je tijdens de activatie geen Disney+-account aanmaakt, dan krijg je een herinneringsmail om het bestelproces af te maken. Disney+ verschijnt wel onder 'Mijn Abonnementen' bij je streamingdiensten met een knop om nog te 'Activeren'. Geen zorgen; er worden geen kosten in rekening gebracht totdat je de bestelbevestiging ontvangt.

De manier waarop je betaalt verschilt. Als je Disney+ bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je Disney+-abonnement via je Ziggo rekening. Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren. Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kun je de Disney+ app altijd via je mediabox gebruiken. Het maakt dan niet uit of je je abonnement hebt afgesloten via Disney+ of via Ziggo.

Mediabox 
Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kijk je gemakkelijk via de Disney+-app op de box. Je vindt de Disney+ app onder 'TV apps', op kanaal 155 of met je stembesturing: zeg tegen je afstandsbediening 'Disney-plus'. 

Overige apparaten 
Disney+ ondersteunt verschillende apparaten zoals smartphones, webbrowsers, gameconsoles, settopboxen en smart-tv's. Bekijk het volledige overzicht op de website van Disney+. 

Wil je Disney+ opzeggen en heb je Disney+ via Ziggo besteld? Wat jammer! Opzeggen kan via Mijn Ziggo. Als je je Disney+-abonnement opzegt, loopt het abonnement nog door tot het eind van de lopende factuurperiode. Deze datum vind je terug op je factuur onder het kopje ‘Diensten van derden’.​

​Een voorbeeld: je huidige factuurperiode loopt t/m 15 april en je geeft voor 15 april je opzegging door. Dan gaat de opzegging in per 15 april. Zeg je tussen 15 april en 14 mei op? Dan gaat de opzegging in per 15 mei. ​

​Goed om te weten​

  • De opzegdatum is niet meer te wijzigen. ​
  • Zeg je al je abonnementen bij ons op? Dan worden al je diensten inclusief Disney+ beëindigd.​

Opzeggen in Mijn Ziggo​
Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar 'Producten' en dan 'Televisie'. Dan zie je onder het kopje ‘Mijn Televisie’ het subkopje ‘Streamingdiensten’. Klik op ‘Streamingdiensten beheren’. Vervolgens ga je naar ‘Mijn Abonnementen’ en ‘Abonnement opzeggen’.​

​Opzeggen Mijn Ziggo app​
Gebruik je de Mijn Ziggo app? Ga dan naar het tabje ‘Producten’ en dan zie je onder het kopje ‘Televisie’ het subkopje ‘Streamingdiensten beheren’(helemaal onderin). Vervolgens ga je naar ‘Mijn Abonnementen’ en ‘Abonnement opzeggen’.​

 

Alle TV apps op één plek

Ken je deze TV apps al?

HBO Max

Geniet van de grootste blockbusters, de meest indrukwekkende verhalen en onvergetelijke klassiekers. En dat allemaal op één plek. Start de app via het menu of ga naar kanaal 156 op je tv.

Videoland

Topseries van eigen bodem. Maar ook reality-programma’s kijk je via Videoland op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 151 op je tv.

Prime Video

Bekroonde Amazon Originals en exclusieve films en series kijk je gemakkelijk via Prime Video op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 153 op je tv.

Benieuwd welke apps je nog meer hebt? Alle TV apps op één plek!