Overslaan en ga naar inhoud

De films & series-pakketten zijn vernieuwd

SkyShowtime in je tv-pakket

Wat is er veranderd?

De tv-pakketten Movies & Series L en XL

Movies & Series L heet SkyShowtime

Het extra tv-pakket met Vodafone

Movies & Series L

Speciaal voor klanten met Vodafone én Ziggo was er het extra tv-pakket: Movies & Series L. Dit pakket is vervangen door SkyShowtime. Kijk nu alle exclusieve series, blockbusters en topfilms van SkyShowtime bij Ziggo.

Movies & Series XL heet SkyShowtime

Films, series en extra zenders

Movies & Series XL

Ook het tv-pakket Movies & Series XL is aangepast en heet nu anders. De films & series zijn vervangen door SkyShowtime. Je vertrouwde 35+ extra zenders zoals Love Nature en Baby TV vind je terug onder de naam TV Zenders Plus.

Dit blijft hetzelfde

Movies & Series

Met Movies & Series blijf je genieten van de honderden vertrouwde films en series, zoals de hitserie Outlander. Ook de naam wijzigt niet. Wel zo simpel, toch? Goed om te weten: Movies & Series is inbegrepen bij TV Complete. Je kunt het pakket niet los bestellen.

Veelgestelde vragen

Had je een Movies & Series L of XL-pakket? Dan hoef je niet extra te betalen. De mooiste films & series van SkyShowtime zijn nu onderdeel van je tv-pakket. Je vindt de naam SkyShowtime ook op je factuur en in Mijn Ziggo.

Met Ziggo TV & Streaming willen we je de beste entertainment ervaring bieden. De exclusieve samenwerking met SkyShowtime geeft jou toegang tot nóg meer fantastische films en series. Gewoon in je pakket.

Met een los SkyShowtime-abonnement heb je toegang tot de volledige catalogus in de SkyShowtime-app. Daarnaast heb je toegang tot kijkprofielen en kijkhistorie in de app. Als je SkyShowtime nu stopzet dan verlies je deze functies. In je Ziggo tv-menu zie je een selectie van de grootste titels van SkyShowtime.

Later dit jaar krijg je persoonlijk bericht over het activeren van een SkyShowtime-account via Ziggo. Je kunt je huidige SkyShowtime-abonnement dan gemakkelijk overzetten naar Ziggo.

Als je SkyShowtime op je mediabox wilt kijken, navigeer dan in het TV menu naar ‘Films & Series’ of ‘Movies & Series (XL)’. Je kunt ook via Ziggo GO kijken, je vindt de titels onder ‘Films & Series’ in de app. Mocht het toch niet lukken, neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder. 

Klantenservice

Toch wat hulp nodig?

Je staat 24/7 met ons in contact via de app, chat en de website. Zo hou je zelf altijd de regie over je Ziggo zaken.

icoon hulp bij tv

Hulp bij je televisie

Werkt je tv niet helemaal lekker? Check onze oplossingen en kijk snel weer naar je favoriete programma.

24/7 contact

We helpen je graag. Kies zelf hoe je contact met ons opneemt.