Het tv-kijken van nu

Ontdek Horizon van Ziggo

Tv-kijken van nu

Kijken wanneer het je uitkomt. Wanneer je het zelf wilt. En wat je wilt. Dat is tv-kijken van nu met Horizon van Ziggo.
Want daarmee maak je van elk scherm een tv en heb je de keuze uit duizenden films en series. En hoef je nooit meer ergens op te wachten.
Ontdek nu het plezier van Horizon.

Ziggo biedt meer

Vernieuw je Alles-in-1 pakket met supersnel internet en Horizon.

  • Installeer zonder zorgen met de Installatiegarantie.
  • Tweakers heeft Ziggo voor de zesde keer uitgeroepen tot beste internetprovider.
  • Neem je huidige telefoonnummer gewoon mee naar Ziggo.
Share: 

Maak van elk scherm je tv

Tv-kijken van nu is ook meer vrijheid. De vrijheid om altijd je favoriete programma of film te kunnen kijken. Waar je ook bent. Met de gratis Horizon Go app maak je van elk scherm een televisie. Beschikbaar voor Apple en Android. 

Met je tablet op de bank, met je laptop in bed (via Horizon.tv), of met je smartphone in het park. Overal waar wifi is, geeft Horizon je online kijkplezier van het hoogste niveau. Afhankelijk van je abonnement heb je keus uit tot wel 100 tv-zenders. En met onze overzichtelijke tv-gids zie je gemakkelijk en snel welke leuke programma's je kunt kijken.

 
 

Neem 4 programma's tegelijk op

Tv-kijken van nu is de baas zijn over je eigen leven. Je hoeft nooit meer ergens voor thuis te blijven, want je bepaalt zelf wanneer je kijkt. Je kunt tot wel 4 programma’s tegelijkertijd opnemen met je Horizon Mediabox. 

En als een programma, serie of film in HD-kwaliteit uitgezonden, dan neemt de Horizon Mediabox het ook in HD-kwaliteit op.

 
 
MyPrime

MyPrime

Meer plezier met duizenden films en series

Met MyPrime kun je je altijd ergens op verheugen. Heb je altijd iets om jezelf even lekker in te verliezen. Want MyPrime laat je kiezen uit duizenden films en zo'n 7000 afleveringen van series. Complete seizoenen en van alle genres. Elke maand vers aanbod en helemaal gratis. MyPrime krijg je standaard bij Horizon.

 
 

Je tv even pauzeren of terugspoelen

Gaat de telefoon? Iemand aan de deur? Druk even op de pauzeknop en je favoriete programma staat stil. Tot je weer verder wilt kijken. Ook dat is tv-kijken van nu.

 
 

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop

Met de filmpremières van Ziggo On Demand kijk je altijd naar de nieuwste films. De film begint wanneer je dat zelf wilt, en je kunt op elk moment pauzeren en terugspoelen.

 
 

Kijk gemiste programma's terug met Replay TV

Met Replay TV kijk je gratis je favoriete programma's tot zeven dagen terug. Via je Horizon Mediabox of via Horizon Go op je computer, tablet en smartphone.

 
 
TV Apps

Tv-apps

Tv-kijken van nu betekent dat je ook toegang hebt tot apps op je tv. Op het grote scherm kun je nu al genieten van meer dan 80 apps, zoals de NOS Journaal-app. Standaard bij Horizon.

Je zoekt gerelateerde YouTube-video’s van het tv-programma waarnaar je kijkt met de YouTube-app. Je eigen muziekclips kiezen op de XITE-app. Of naar een cosy open haard kijken met de Moodlounge-app. De apps zijn makkelijk te bedienen met je Horizon afstandsbediening.

Lees meer over apps

 
 

Alsof je er zelf bij bent

High Definition (HD) is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haal je het beste uit je abonnement en televisie.

De beelden zijn gedetailleerder, de kleuren intenser en iedere beweging ziet er levensecht uit. Met een spannende actiefilm of je favoriete soapserie heb je echt het gevoel dat je er zelf bij bent.

 
 
Alles binnen handbereik

Alles binnen handbereik

Er valt voor iedereen altijd iets te zien. Sport, series, cultuur, muziek en lifestyle. En met de overzichtelijke tv-gids vind je direct heel gemakkelijk een leuk programma.

 
 

Bedien je tv met je tablet of smartphone

Gebruik je tablet of smartphone als afstandsbediening voor Horizon. Of zoek naar tv-programma’s, films en series zonder dat je van zender verandert op tv.

 
 

Het plezier van alle programma's zien wanneer jij zin hebt

Je favoriete film, serie of tv-programma missen, is vanaf nu verleden tijd. Met Replay TV start je elk programma gewoon opnieuw, wanneer het jou uitkomt. Simpel, in HD-kwaliteit en helemaal gratis!