Het tv-kijken van nu

Ontdek Horizon van Ziggo

Het plezier van Horizon is kijken naar je favoriete programma's wanneer het je uitkomt. Waar je ook bent. Maak van elk scherm een tv, kijk programma’s terug en geniet van gratis topseries en films.

 
 

De compleetste tv-ervaring

 • Tv-kijken in HD op je tv, tablet of smartphone met de gratis Ziggo GO app
 • Programma’s van de afgelopen 7 dagen terugkijken met Replay TV
 • Movies & Series: maandelijks een vers aanbod van gratis films en series
 
 
 
 

Replay TV

Nooit meer je favoriete programma’s missen

Dankzij Replay TV hoef je nooit meer je favoriete programma's te missen. We nemen ze voor je op, zodat je tot 7 dagen die verslavende serie of dat boeiende praatprogramma terugkijkt. Thuis voor de buis met de Horizon Mediabox of onderweg op je laptop, tablet of smartphone. Replay TV zit namelijk standaard in de Ziggo GO app.

 
 
 
 

Simpel

Met één druk op de knop selecteer je je favoriete programma uit de tv-gids. Dat kan thuis, maar ook onderweg met Ziggo GO. 

 
 

Gratis

Of je een film, serie of programma nu één, twee, vijf of tien keer wilt zien, je betaalt niets extra. Replay TV is helemaal gratis.

 
 

Netflix

Je hebt geen kabels of extra afstandsbediening meer nodig. Bekijk het hele aanbod van Netflix makkelijk via het menu of kanaal 150 op je tv.

 
 
 
 

De Horizon Mediabox

Programma's opnemen, terugkijken en meer

Nooit meer thuisblijven voor je favoriete serie, want de Horizon Mediabox neemt tot wel 4 programma's tegelijkertijd op in HD. Dat betekent meer plezier op het moment dat het je uitkomt.

Kom meer te weten over de Horizon Mediabox en wat je er allemaal mee kunt.

 
 
 
 

Multifunctioneel

De Horizon Mediabox zit bomvol opties waarmee je nog meer lol uit je tv haalt. Opnemen, films en series bestellen, live-tv pauzeren en meer.

 
 

Kijken en opnemen

Ruzie over de afstandsbediening is verleden tijd. Tijdens het opnemen van die ene film, kijken anderen gewoon naar hun favoriete serie.

 
 

Eigen media afspelen

Met de software van Twonky op je pc deel je muziek en video’s met de Horizon Mediabox. Zo speel je gemakkelijk je eigen media af op je tv.

 
 

Online tv-kijken

Kijken waar je maar wilt

Met Horizon van Ziggo kijk je waar je maar wilt. Met je tablet op de bank, met je laptop in bed of met je smartphone in het park. Overal waar internet is, geeft Horizon je online kijkplezier van het hoogste niveau.  

Ziggo GO app en ziggogo.tv

Met Ziggo GO kijk je op je smartphone en tablet naar populaire tv-zenders, stel je opnames in op je Horizon Mediabox en kijk je programma's tot 7 dagen terug met Replay TV. Daarnaast heb je altijd iets om naar te kijken met Movies & Series en On Demand. Van de nieuwste blockbusters tot spannende series en prikkelende documentaires. Dankzij ondersteuning voor Chromecast en AirPlay stream je je favoriete live tv-programma's moeiteloos naar je televisie.

Download de app gratis voor Apple iOSAndroid of Windows. Ook op je computer of laptop online tv-kijken? Ga dan naar ziggogo.tv.

Met Horizon heb je ook

Movies & Series

Dankzij Movies & Series heb je altijd iets om je op te verheugen. Kies uit duizenden gratis films en series. Complete seizoenen en van alle genres. Movies & Series krijg je standaard bij Horizon en heeft een aanbod dat maandelijks wisselt.

 
 

On Demand

Films en series bestel je eenvoudig vanuit je eigen woonkamer met Ziggo On Demand. Kijk de nieuwste blockbusters, relaxed op de bank of onderweg op je tablet of smartphone. Waar en wanneer je maar wilt.

 
 

Tv-apps

Apps zorgen voor een rijkere tv-ervaring en met Ziggo Horizon krijg je er ruim 80, direct op je tv! Blijf op de hoogte met de NOS Journaal-app of zoek gerelateerde video’s van het programma dat je kijkt met YouTube.

 
 

Ziggo Horizon bij je thuis

Play Complete

Alleen Televisie van Ziggo

70+ zenders, 29 in HD

Uitgebreide keuze aan extra zenders

 

 

 

 • Horizon Mediabox
 • Movies & Series
 • Replay TV
 • Ziggo Sport
 
 

Alles-in-1 Complete

150/15 Mbit/s internet

Online met 5-6 actieve apparaten

70+ zenders, 29 in HD

Uitgebreide keuze aan extra zenders

Vast bellen naar vast en mobiel

voor slechts € 0,11 per minuut

 • Horizon Mediabox
 • Movies & Series
 • Replay TV
 • Ziggo Sport
 
 

Alles-in-1 Max

300/30 Mbit/s internet

Razendsnel online met 6+ apparaten

115+ zenders, 38 in HD

Uitgebreide keuze aan extra zenders

Vast bellen naar vast en mobiel

voor slechts € 0,11 per minuut

 • Horizon Mediabox
 • Movies & Series XL
 • Replay TV
 • Ziggo Sport
 
 

Zit je nog vast aan een contract?

Loopt je contract nog langer dan 60 dagen? Vul dan je gegevens in en je krijgt persoonlijk advies zodra je kunt overstappen.