Horizon

Welkom in de wereld van Horizon

Een complete tv-ervaring

Horizon TV biedt méér. Kijk tv, of het nu tv-programma’s zijn, on demand films of je eigen opnames.
Met het menu vind je gemakkelijk wat je zoekt. Je neemt zelfs tot 4 programma’s tegelijk op. En je kunt live tv pauzeren en terugspoelen.
Heb je iets gemist? Je kijkt het tot wel 
7 dagen terug.

Tot 4 programma's tegelijkertijd opnemen

Neem 4 programma's tegelijkertijd op

Er is zoveel te zien en te beleven dat je bijna ogen tekort komt. Daarom kun je tot wel 4 programma’s tegelijkertijd opnemen. En dat kan zelfs op afstand via je smartphone, tablet of computer. En wordt een programma, serie of film in HD-kwaliteit uitgezonden, dan neemt de Horizon TV Mediabox het ook in HD-kwaliteit op.

 
 

Televisiekijken waar je maar wilt

Maak van elk scherm in en om het huis een televisie. Met onze gratis Horizon TV app voor Apple en Android bekijk je je favoriete tv-programma of film waar je maar wilt.

Met je tablet op de bank, met je laptop in bed (via Horizon.tv), of met je smartphone in de keuken. Wij bieden je online kijkplezier met een ruime selectie tv-zenders. Afhankelijk van je abonnement heb je keus uit tot wel 88 tv-zenders. En met onze overzichtelijke tv-gids zie je gemakkelijk en snel welke leuke programma's je kunt kijken.

 
 
MyPrime

MyPrime

Het film- en seriepakket van Ziggo

Bepaal met MyPrime van Ziggo helemaal zelf wat er op tv is. Nooit meer zinloos zappen, je hebt altijd iets te zien! Kies uit 1000 films en 1000 afleveringen van series. Complete seizoenen van series en speelfilms in alle genres. Je kijkt wat je wilt, zo vaak je wilt. Onbeperkt.

 
 

Elk tv-programma pauzeren en terugspoelen, terwijl je kijkt

Gaat de telefoon? Roepen de kinderen? Druk even op de pauzeknop en je favoriete programma staat stil. Tot je weer verder wilt kijken. Je kunt zelfs terugspoelen terwijl je kijkt.

 
 

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop

Met de filmpremières van Ziggo On Demand kijk je altijd naar de nieuwste films. De film begint wanneer jij dat wilt, en je kunt op elk gewenst moment pauzeren en terugspoelen.

 
 

Kijk gemiste programma's terug met Replay TV

Met Replay TV kijk je populaire programma’s van de publieke omroepen, RTL-zenders, SBS6, Net 5 en Veronica tot wel 7 dagen terug.

 
 
TV Apps

TV apps

Het gebruik van apps op je smartphone of tablet is tegenwoordig heel gewoon. Maar wist je dat je met Horizon TV ook toegang hebt tot apps op je tv? Op het grote scherm kun je nu al genieten van meer dan 80 apps, zoals de NOS Journaal-app.

Zoek naar gerelateerde YouTube-video’s van het tv-programma waarnaar je kijkt met de YouTube-app. Kies je eigen muziekclips op de XITE-app. Of kijk naar een gezellige open haard met de Moodlounge-app. De apps zijn makkelijk te bedienen met je Horizon afstandsbediening.

 
 

Alsof je er zelf bij bent

High Definition (HD) is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haal je het beste uit je abonnement en televisie.

De beelden zijn gedetailleerder, de kleuren intenser en iedere beweging ziet er levensecht uit. Met een spannende actiefilm of je favoriete soapserie heb je echt het gevoel dat je er zelf bij bent.

 
 
Alles binnen handbereik

Alles binnen handbereik

Er valt voor iedereen altijd iets te zien. Sport, series, cultuur, muziek en lifestyle. En met de overzichtelijke tv-gids vindt je direct heel gemakkelijk een leuk programma.

 
 

Bedien je tv met je tablet of smartphone

Gebruik je tablet of smartphone als afstandsbediening voor Horizon TV. Of zoek naar tv-programma’s, films en series zonder dat je van zender verandert op tv.

 
 

Het plezier van alle programma's zien wanneer jij zin hebt

Je favoriete film, serie of tv-programma missen, is vanaf nu verleden tijd. Met Replay TV start je elk programma gewoon opnieuw, wanneer het jou uitkomt. Simpel, in HD-kwaliteit en helemaal gratis!

Ziggo biedt meer

Stap tijdens de Meer Meer Meer Maand over op Alles-in-1 met gratis topsport, gratis films en series en standaard meer internetsnelheid!