Start ZiggoCart Module

Videoland

Kijk onbeperkt series en films

Met Videoland geniet je onbeperkt van duizenden series en films voor een vast bedrag per maand. Kies uit een groot en gevarieerd aanbod uit binnen- en buitenland. Videoland kijk je op je laptop/pc. Of met de Videoland app op je smart-tv, smartphone en tablet. 

Videoland is nu beschikbaar als app op de Horizon Mediabox!

Het beste van Nederlandse bodem

Kijk de nieuwste series en films van Nederlandse bodem. En een aantal populaire series zie je bij Videoland nog voor ze bij RTL op tv worden uitgezonden.

Een groot nationaal en internationaal aanbod

Met dagelijks nieuwe titels: van cabaret tot horror, van romantische komedie tot actie, van documentaire tot filmhuis en de leukste titels speciaal voor kinderen.

Kijk waar en wanneer je wilt

Videoland kijk je heel ontspannen op je laptop/pc. Of met de Videoland app op tablet en smartphone.

Speciaal kidsprofiel

Kinderen kijken veilig met een speciaal kidsprofiel. Videoland biedt urenlang kijkplezier voor kinderen met alles van Telekids en Studio 100.

Download to go

Kijk Videoland onderweg of tijdens vakantie op smartphone of tablet, zonder internetverbinding. Download zoveel series en films als de opslag van jouw apparaat toestaat.

 
 
 

Kijktips

Nieuwe buren (seizoen 2)

In het tweede seizoen van ‘Nieuwe Buren’ ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Almeerse Zonnewijk, maar schijn bedriegt. Karina Smulders (Steffi) en Fedja van Huêt (Lex) maken als nieuwe bewoners van Zonnewijk hun entree. Als Eva (Bracha van Doesburgh) erachter komt dat zij een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan...

Familie Kruys (seizoen 3)

Vorig seizoen eindigde het humoristische 'Familie Kruys' met het aanzoek van Johan (Marcel Musters) aan Bette (Linda de Mol). Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek. Sterker nog, ze weet niet eens zeker of ze nu wel écht 'ja' heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne (Caroline Mout). Komt het dit seizoen tot een huwelijk of blijven hun verschillen te groot?

Zwarte Tulp

Dramaserie waarin de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal staan. Vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families erfvijanden geworden. Hun al jarenlang voortdurende vete wordt versterkt en actueel gehouden door de race om de zwarte tulp.

Kingdom

Kingdom is een verhaal over familie, ambitie, eer, lust, verraad en de naakte behoeften en driften die mensen aanzetten tot de grootste daden of het meest verachtelijke verraad. De serie speelt zich af in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA) in Venice, Californië.

Grey's Anatomy

Dit medisch drama volgt het persoonlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. Hoe gaan ze om met hun patiënten en met elkaar? Een gevaarlijk verslavende serie.

Hoe werkt Videoland?

Dit heb je nodig voor Videoland

Na je bestelling ontvang je een e-mail met daarin de instructies voor het activeren van Videoland. Vanaf maximaal 24 uur na je bestelling kun je Videoland activeren en direct gebruiken. Meer informatie over activatie vind je op deze pagina.

Na activatie kun je Videoland series en films bekijken via de volgende devices:

 • Horizon Mediabox *
 • Smart-tv
 • Laptop/pc
 • Tablet (iOS en Android)
 • Smartphone (iOS en Android)
 • Sony Playstation (3 en 4)
 • Apple TV (4e generatie)
 • Chromecast

Bekijk onze speciale pagina voor een uitgebreide uitleg per device.

* Videoland is op dit moment nog niet beschikbaar op de Extra Horizon Mediabox.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Videoland beschikbaar?

Videoland is voor alle Ziggo klanten met digitale tv beschikbaar.

Hoe kan ik Videoland series en films bekijken?

Vanaf maximaal 24 uur na je bestelling kun je Videoland activeren. Log hier in met je Mijn Ziggo inloggegevens. Vervolgens kun je een RTL-account aanmaken of inloggen met je bestaande RTL-account. Na het aanmaken van een nieuw account of nadat je bent ingelogd, ontvang je een bevestigingsmail. Klik in de bevestigingsmail op 'account activeren' en Videoland is geactiveerd. Meer informatie over het activeren van Videoland vind je hier.

Zodra Videoland geactiveerd is, kijk je series en films op de volgende devices:

 • Horizon Mediabox*
 • Smart-tv
 • Laptop/pc
 • Tablet (iOS en Android)
 • Smartphone (iOS en Android)
 • Sony Playstation (3 en 4)
 • Apple TV (4e generatie)
 • Chromecast
Bekijk onze speciale pagina voor een uitgebreide uitleg per device. 

* Videoland is op dit moment nog niet beschikbaar op de Horizon Extra Mediabox.

Wat is het voordeel om Videoland rechtstreeks bij Ziggo af te sluiten?

Het voordeel van een Videoland-abonnement bij Ziggo is dat je alles overzichtelijk op één factuur hebt staan. Daarnaast is Videoland beschikbaar op de Horizon Mediabox. Zo kijk je op je TV naar alle series en films van Videoland, zonder gedoe zoals het wisselen van apparaten, schermen of afstandbedieningen. Zo geniet je van Videoland vanaf je grote scherm!

Wordt mijn huidige Videoland abonnement automatisch opgezegd als ik Videoland bij Ziggo bestel?

Als je gebruik maakt van hetzelfde RTL-account bij Ziggo als bij Videoland, dan wordt het abonnement bij Videoland automatisch opgezegd zodra je abonnement bij Ziggo ingaat.

Ik heb al een Videoland abonnement. Als ik mijn abonnement bij Ziggo afsluit, behoud ik dan mijn profiel(en) en historie?

Ja, als je je registreert met hetzelfde RTL-account, behoud je jouw huidige profiel(en) en historie.

Hoe werkt de facturatie van het Videoland-abonnement?

De abonnementskosten voor Videoland worden maandelijks automatisch geïncasseerd via uw Ziggo factuur. De kosten voor losse bestellingen reken je direct bij Videoland af.

Hoe kom ik bij het erotiekaanbod van Videoland?

Je hebt geen standaard toegang tot het erotiekaanbod. Hiervoor moet de hoofdgebruiker toestemming geven per profiel. Dit regel je bij 'account' nadat je bent ingelogd op de Videoland website. Elk profiel kan daar ook beveiligd worden met een pincode.

 

Voor ieder wat wils

Even terugspoelen in de tijd. Samen een filmpje halen bij Videoland. Kwam je thuis, allemaal voor de buis. PLAY! De gezelligheid van toen heb je nu on demand. Want voor een vast bedrag per maand kijk je series en films uit Hollywood en Holland. Omdat er wekelijks nieuwe titels bijkomen, raak je bij ons nooit uitgekeken. En nu zelfs de eerste maand gratis!

De hoogtepunten van Videoland dit najaar