Film1

Onbeperkt de beste films

 9,95 per maand
 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Altijd een goede film bij Film1

Voor de beste en nieuwste films heb je maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijk je onbeperkt en reclamevrij de nieuwste titels en de grootste Nederlandse films. Op 4 kanalen of on demand op je tv, tablet of smartphone. Je kijkt Film1 zowel in Nederland, als in de EU.

Je kijkt Film1 nu ook op Ziggo GO en via Replay TV.

Let op: om Film1 te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Je hebt de keuze uit een groot aanbod van films. Je kijkt onbeperkt de beste premières, de grootste films én klassiekers in alle genres. Je ziet op je eigen tv het mooiste van Hollywood of juist die ene arthousefilm waar iedereen het over heeft. Allemaal in een geweldige beeld- en geluidskwaliteit én uiteraard zonder reclame. Met het ruime aanbod van Film1 wordt onbeperkt kijken je nieuwe hobby.

Je vindt het allemaal op één van de themakanalen van Film1.

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 4 themazenders, zodat je gemakkelijk een film kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Of je nou gezellig thuis met het hele gezin wilt relaxen, wilt genieten van een mooie arthousefilm of helemaal wilt opgaan in een meeslepend drama. Kies uit het ruime aanbod van de beste en nieuwe films.

Heb je geen zin om te wachten tot je favoriete film begint? Gebruik dan Film1 on demand en kijk wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 on demand is gratis inbegrepen bij je abonnement en maakt onbeperkt films kijken mogelijk. En heb je een mediabox van Ziggo? Dan wordt on demand kijken nóg makkelijker. Je start de leukste films door te zappen naar kanaal 105.

Met de Film1-app heb je altijd en overal toegang tot Film1. Bekijk de mooiste films uit alle genres op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1-app is ook via de Chromecast te gebruiken.

Met de online tv-gids van Film1 zie je direct welke films, hoe laat en op welke zenders te zien zijn. Bovendien zie je welke films binnenkort in première gaan bij Film1. Met de tv-gids van Film1 is er altijd een film om naar uit te kijken.  

Binnen de EU stream je het aanbod van Film1 via de Film1-app of de Film1-website. De beeldkwaliteit over de grens hangt wel af van de (lokale) internetverbinding. Tip: stream via wifi om je dataverbruik te beperken.

Hoe werkt het bestellen?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

Film1 kanalen
Altijd en overal
Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

 Je vindt Film1 Premiere op kanaal 101

Film1 Action

Film1 Action

Hier komen je als liefhebber van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan je trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

 Je vindt Film1 Action op kanaal 102

Film1 Family

Film1 Family

Ons familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten: entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep worden vanaf 20.30 uur uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

 Je vindt Film1 Family op kanaal 103

Film1 Drama

Film1 Drama

Film1 Drama is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, dit kanaal biedt een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.  

 Je vindt Film1 Drama op kanaal 104

Overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1

Met Film1 kijk je niet alleen naar de vaste programmering van de verschillende televisiekanalen. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wilt kijken op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. En heel eenvoudig: je kijkt on demand via kanaal 105 vanaf je tv, als je een Mediabox (XL) of Next hebt.

Om Film1 te kijken heb je een geschikte HD-ontvanger nodig. Wil je weten of je mediabox of CI+ Module geschikt is voor HD? Deze specificaties helpen je op weg. Als je een mediabox of CI+ Module van Ziggo huurt, dan is deze sowieso geschikt.

On Demand kijken op je tv

Met Film1 start je een film op je televisie wanneer het je uitkomt. Je kiest uit maar liefst meer dan 500 films. Lukt het niet om de film af te kijken? Dan stop je en kijk je op een later tijdstip gewoon verder waar je gebleven was. Ziggo On Demand kijken is gratis voor Film1 abonnees met een interactieve ontvanger.

Altijd en overal kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone

Met een Film1 abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime filmaanbod van Film1. Om te kijken opje pc of laptop ga je naar Film1.nl en log je in. Wil je op je tablet of smartphone kijken, download dan de Film1-app. De app is gratis en je vindt hem in de Apple Store en Google Play Store.

Je kunt maar liefst 4 apparaten kiezen, of dit nou een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. De Film1-app is gratis en exclusief voor Film1 abonnees.

Download de gratis Film1-app meteen. De Film1-app is beschikbaar voor:

Android
Apple iOS

Hoe gebruik ik de Film1- app?