Movies & Series XL

 11,95 p.m.

 Kijk binnen een uur

 Maandelijks opzegbaar

Het meest complete tv-pakket van Ziggo

Exclusieve HBO-series en -films

Toegang tot nieuwe en bekroonde topseries en -films

Meer dan 40 extra tv-zenders in huis

Inbegrepen bij TV Max pakket

Met Ziggo GO kijk je waar je ook bent

Alles over Movies & Series XL

Kijk de mooiste films, series en tv-zenders, waar en wanneer je wilt

Topseries en filmklassiekers

Bij Movies & Series XL zie je alleen het allerbeste. Denk aan series als Ray Donovan, Californication, Dexter en The Affair. Ook filmklassiekers die je gezien móét hebben als The Godfather, Star Trek en Mission: Impossible halen we in huis.

Een enorme collectie films en series

Kijk naar topseries als Billions, Parasite en The Handmaid’s Tale. En kies uit heel veel familiefilms en andere genres.

Nieuw: kijk SkyShowtime nu al via je mediabox!

Van komedie tot drama, waargebeurde docu's tot gezinsfavorieten. Kijk exclusieve series, blockbusters en topfilms zoals Babylon, iCarly, NOPE, PAW Patrol, Rabbit Hole, Star Trek: Strange New Worlds, Top Gun: Maverick en meer.

40+ extra tv-zenders

Dan heb je in totaal meer dan 110 digitale tv-zenders, waarvan de meeste zenders in HD. Zenders voor o.a. muziek-, nieuws-, sport- en erotiekliefhebbers. 

Afbeelding zenderoverzicht

Hoe kom ik aan dit pakket?

Met een paar simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

Veelgestelde vragen

Ja, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het Max pakket

Het Movies & Series XL aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Heb je niet het juiste abonnement? Dan krijg je een melding.

Heb je niet het juiste abonnement en wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series XL? Upgrade dan naar een Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los Movies & Series XL zenderpakket.

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox Next en de Next Mini. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn.

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.