Foutcode 08x00cc0f

Krijg je de melding 08x00cc0f? We kunnen ons voorstellen dat dit vervelend is, het komt natuurlijk nooit goed uit. We willen je graag helpen, zodat je zo snel mogelijk weer kunt mailen. 

Wat betekent 08x00cc0f?

De oorzaak van deze melding hangt vooral af van het moment waarop je hem krijgt. Krijg je hem tijdens het versturen van een e-mail, dan is er een probleem met de verbinding met de uitgaande server. Dat kan bijvoorbeeld komen door problemen met je internetverbinding of door een virusscanner die de boel blokkeert. Als je deze melding bij het ontvangen van e-mail krijgt, is een vastzittende mail de boosdoener.

Hoe los je het op?

Als je deze melding bij het ontvangen van e-mail krijgt, heb je last van een vastzittende mail. Verwijder deze dan in Ziggo Mail. Daarna werkt alles weer zoals je gewend bent.

Krijg je de melding bij het versturen, kijk dan op de Ziggo Community voor een oplossing.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor veelvoorkomende foutcodes in Mozilla Thunderbird?

Op de website van Mozilla Thunderbird vind je verdere ondersteuning. Ook kun je je vraag stellen aan de Ziggo Community.

Waar kan ik terecht voor veelvoorkomende foutcodes in Apple Mail?

Voor hulp kan je terecht op de website van Apple. Ook kun je je vraag stellen aan de Ziggo Community.

Waar kan ik terecht voor andere foutcodes in Outlook?

Zoek je de oplossing voor een andere foutcode? Kijk dan op de website van Microsoft of stel je vraag aan de Ziggo Community.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo