Replay TV

Met Replay TV kijk je een programma dat al is uitgezonden tot 7 dagen gratis terug. We hebben het namelijk alvast voor je opgenomen. Handig bijvoorbeeld als je net 15 minuten te laat de tv aanzet voor je favoriete programma. Of als je helemaal bent vergeten te kijken.

Hoe werkt Replay TV?

Nou, eigenlijk heel simpel. Je drukt op de TV gids-knop op je afstandsbediening, je selecteert een programma waar het Replay-icoontje bij staat en kiest Afspelen vanaf het begin. Klaar is kees. Simpel toch? Je kunt zelfs programma's van een week geleden terugkijken door in de tv-gids terug te bladeren en het programma te kiezen.

Helemaal handig is dat je tegenwoordig ook kan doorspoelen. Dus ben je ergens halverwege gestopt, dan kan je gewoon weer dat punt opzoeken en verder kijken. Bij de commerciële zenders kan je alleen niet de reclames doorspoelen.

En... nu ook via de Ziggo GO

Het is logisch dat je niet de hele dag voor je tv zit. Daarom hebben we Replay TV ook beschikbaar gemaakt voor Ziggo GO. Zo kijk je ook programma's terug op je laptop, pc, tablet en smartphone... waar je ook bent. Dan is het alleen niet mogelijk om commerciële zenders door te spoelen.

Dit heb je nodig voor Replay TV

Je kunt op twee manieren gebruik maken van Replay TV:

  • op tv met een  Horizon Mediabox
  • op je smartphone, tablet, pc of laptop met Ziggo GO

Een Horizon Mediabox ontvang je als je Connect & Play Complete of Connect & Play Max bestelt. Bestel snel

Ben je al klant van Ziggo, maar heb je nog geen Horizon Mediabox? Stap over op Connect & Play Complete of Max. Daar is de Horizon Mediabox bij inbegrepen.

Replay TV stap voor stap

Zit je voor je tv, achter je computer of heb je een smartphone of tablet bij de hand? Probeer dan Replay TV. Hoe je dat doet, nemen we stap voor stap met je door.

Replay TV op je Horizon Mediabox
Replay TV via de app
Replay TV op je computer

Veelgestelde vragen

Wat heb je nodig om Replay TV te gebruiken?

Replay TV gebruik je in combinatie met een Horizon Mediabox en via de Ziggo GO app. Je krijgt een Horizon Mediabox bij een Connect & Play Complete of Connect & Play Max abonnement. Of je nu nog helemaal geen abonnement hebt bij Ziggo of al jaren een trouwe Alles-in-1 klant bent. 

Ziggo GO is beschikbaar voor alle televisie klanten van Ziggo.

Ik zie Replay TV niet in de Ziggo GO app. Wat moet ik nu doen?

  1. Sluit de Ziggo GO app volledig af. Let op: je kunt de app dus niet op de achtergrond op je apparaat laten draaien.
  2. Start de app weer opnieuw.

Werkt het nog niet? Verwijder dan de Ziggo GO app van je apparaat en download de app opnieuw.

Replay TV stopt voor het einde van het programma. Hoe kan ik het eind toch nog zien?

Het kan wel eens voorkomen dat Replay TV je programma stopt voor het eind. Dit kan verschillende oorzaken hebben :

  • Het programma stopt een paar minuten voor het einde al. Dan is het programma te laat begonnen. Ga naar de TV gids en kijk het programma terug dat direct na het programma komt waarvan je het eind hebt gemist. De laatste paar minuten kun je terugkijken in dit programma.
  • Kijk je een serie waar meerdere afleveringen direct na elkaar worden uitgezonden? De programma’s worden per aflevering opgenomen. Wanneer je de volgende aflevering wil bekijken dan kun je die terugkijken door deze op te zoeken via de tv gids.
 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo