Onze winkels

Hier vind je onze Ziggo en Vodafone winkels

Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit: we helpen je graag.

Alles onder één dak
Ziggo en Vodafone werken tegenwoordig ook in de winkels samen. Op elke winkelgevel staat nu ‘Vodafone en Ziggo’. Daar kun je dus met al je vragen terecht kunt. Zoek op plaatsnaam en zie op de kaart welke winkel het dichtst bij je in de buurt is.

Afspraak maken
Winkelen op afspraak is niet meer verplicht. Toch blijft het bij ons mogelijk om op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag een afspraak te plannen bij een winkel naar keuze. Kies een winkel en druk op ''Maak een afspraak'' om een afspraak te maken.

  • Belangrijk blijft dat je niet naar de winkel komt als je hoest, een neusverkoudheid of verhoging hebt. We helpen je dan graag via onze andere kanalen.
  • We houden een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar. Dit geldt zowel voor jou als klant en onze collega’s. Onze winkels worden hiervoor in zones gedeeld en er zijn desinfecterende handgels en sprays aanwezig.
  • We willen je vragen bij voorkeur met pin te betalen.

We volgen de situatie op de voet. Elke dag is er afstemming met winkelmanagers en teams en kijken we opnieuw of de voorgenomen maatregelen afdoende zijn.

Andere service- en verkooppunten

Ziggo bij MediaMarkt

Voor advies kun je ook terecht bij Media Markt. Daar hebben we onze eigen plek, en staat een van onze eigen medewerkers voor je klaar.

Meer informatie

Webshop van Ziggo

In onze webshop vind je Ziggo geschikte coax- en netwerkkabels, versterkers en wifi oplossingen.

Ga naar de webshop

Verkooppunten

Ziggo werkt samen met een heleboel verschillende elektronicazaken. Check of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Bekijk de verkooppunten

Kortingsbon

Wil je onze diensten zo goed mogelijk beleven? Gebruik dan goede binnenhuisbekabeling. Tegen inlevering van de kortingsbon krijg je in een Ziggo winkel 20% korting op alle aansluitmaterialen. 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo