Onze winkels

Ook in deze bijzondere tijd geven je graag in onze winkels de nodige hulp en service om verbonden te blijven. Want nooit eerder waren onze telecomdiensten zo cruciaal. Voor onze winkels nemen we speciale maatregelen zodat onze medewerkers en klanten zich maximaal veilig voelen. Zo geven we in de winkel alleen urgente service. 

Voor de aankoop van onze producten of diensten kun je alleen terecht op ziggo.nl of bij onze collega’s van de klantenservice.

  • Belangrijk blijft dat je niet naar de winkel komt als je hoest, een neusverkoudheid of verhoging hebt. We helpen je dan graag via onze andere kanalen.
  • We hanteren de normale openingstijden, maar zijn op zondag en koopavonden gesloten, tenzij een gemeente of winkelcentrum centraal een ander openingstijdenbeleid heeft.
  • Per winkelmedewerker laten we één klant binnen en de deur wordt per klant geopend. Zo voorkomen we dat er te veel mensen in de winkel zijn. Vodafone en/of Ziggo klanten krijgen hierbij voorrang.
  • We houden een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar. Dit geldt zowel voor jou als klant en onze collega’s. Onze winkels worden hiervoor in zones gedeeld en er zijn desinfecterende handgels en sprays aanwezig.
  • Betalen kan alleen nog met pin, niet meer met contant geld.
  • Om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen, pakken we producten niet meer in en nemen geen identiteitsbewijzen of toestellen meer in handen. Als je hulp nodig hebt met bijvoorbeeld instellingen, dan helpen we met aanwijzingen op afstand.

We volgen de situatie op de voet. Elke dag is er afstemming met winkelmanagers en teams en kijken we opnieuw of de voorgenomen maatregelen afdoende zijn.

Hier vind je onze Ziggo winkels:

Amsterdam Ferdinand Bolstraat - Ziggo

Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 79

Informatie en openingstijden

Den Haag Venestraat - Ziggo

Den Haag
Venestraat 41

Informatie en openingstijden

Rotterdam Zuidplein - Ziggo

Rotterdam
Zuidplein Hoog 441

Informatie en openingstijden

Utrecht Boven Vredenburgpassage - Ziggo

Utrecht (Hoog Catharijne)
Boven Vredenburgpassage 124

Informatie en openingstijden

Andere service- en verkooppunten

Ziggo bij MediaMarkt

Voor advies kun je ook terecht bij Media Markt. Daar hebben we onze eigen plek, en staat een van onze eigen medewerkers voor je klaar.

Meer informatie

Vodafone winkels

Ook in de Vodafone winkels helpen de medewerkers je graag met al je vragen over mobiel, televisie en internet.

 

Zoek een Vodafone winkel

De klantenbalie in Groningen (Winschoterdiep) is per 7 oktober 2019 gesloten.

Kortingsbon

Wil je onze diensten zo goed mogelijk beleven? Gebruik dan goede binnenhuisbekabeling. Tegen inlevering van de kortingsbon krijg je in een Ziggo winkel 20% korting op alle aansluitmaterialen. 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo