Overslaan en ga naar inhoud

Haal alles uit je internet met Giga

Stabiel internet met de hoogste snelheid. Nu 9 maanden tot € 10 korting

De hoogste internetsnelheid door heel Nederland

Als eerste provider van Nederland heeft Ziggo landelijke dekking van 1 Gbit/s. Dat betekent stabiel internet met de hoogste snelheid, van Groningen tot Maastricht! Om dat te vieren kan je nu upgraden naar ons Giga internetpakket met 9 maanden tot € 10 korting. Zo ben je bij ons klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Bingewatch ongestoord je favoriete serie terwijl de kinderen boven genieten van de nieuwste kinderfilm. Naast je rondt je partner nog even een online vergadering af. En ondertussen zoek je op je smartphone razendsnel een receptvideo of een lekkere playlist uit voor bij het koken.

Game, stream en videobel met het hele gezin tegelijk op al je apparaten met het stabiele internet van Ziggo. En met ons Giga pakket ook nog in de allerhoogste snelheid. Wat je plannen ook zijn, met Giga haal je alles uit je internet.

We verbeteren ons netwerk continu

Snelheid

Snel internet

Als eerste provider overal in Nederland internetsnelheden van 1 Gbit/s. 

Stabiel internet

Overal in huis perfecte wifi

Ziggo SmartWifi schakelt altijd naar de beste frequentie, verdeelt de wifi naar gebruik en kiest automatisch het snelste wifi-punt.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons netwerk continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Veelgestelde vragen

Met het Giga internetpakket heb je een uploadsnelheid van 75 Mbit/s en een supersnelle downloadsnelheid van 1 Gbit/s (1000 Mbit/s). Met Giga kan je dus volop streamen, gamen en videobellen.

Als eerste provider van Nederland bieden we landelijke dekking aan van onze 1 Gbit/s internetsnelheid. Iedereen die een abonnement bij Ziggo heeft of gaat nemen, kan dus gemakkelijk upgraden naar ons Giga pakket.

Na de actie van 9 maanden betaal je € 62 per maand voor je Internet Giga pakket. Dit is exclusief je overige abonnementskosten. In Mijn Ziggo vind je alles over de inhoud van je abonnement en je huidige maandbedrag.

Ja, je krijgt een nieuw modem, het zwarte Sagemcom SmartWifi modem. Lees meer over dit modem.

Je installeert het modem gemakkelijk zelf met ons handige stappenplan. Gewoon wanneer dat jou uitkomt. Kom je er niet uit? Dan helpen we je verder. We staan online voor je klaar met extra hulp, of we sturen een monteur langs om je te helpen. Uiteraard helemaal gratis.