Huurfilms bij Ziggo

Net uit, nu al in huis

Je huurt de nieuwste films bij Ziggo On Demand

Zoveel pauzes als je zelf wilt, je eigen hapjes en drankjes én je hoeft er de deur niet voor uit. Ja, thuis de nieuwste films kijken heeft veel voordelen.

Huurfilms bij Ziggo

Honderden huurfilms

Van actie tot comedy en van drama tot romantiek: haal de nieuwste films in huis. En ook de kleintjes kunnen kiezen uit kinderfilms van Nederlandse en internationale bodem. Zelf zoeken naar dé perfecte film voor jou?

Zo start je een film of serie

Heb je een Mediabox XL of Next? Volg dan de volgende stappen:

  1. Druk op menu van je Ziggo afstandsbediening
  2. Kies voor Movies & Series
  3. Ga naar Huren
  4. Kies een film naar keuze en druk op OK
  5. Voer de pincode in, deze is standaard 0000. 

De film start na bevestiging en is 48 uur beschikbaar. Ook via Ziggo GO.

Heb je een andere Mediabox? Check dan deze info.

Veel kijkplezier!

Zo start je een On Demand film of serie.

Veelgestelde vragen

Iedereen met interactieve televisie van Ziggo heeft toegang tot het Ziggo on demand menu. Hier huur je losse films wanneer je maar wil. De prijzen variëren van € 1,99 voor oudere films tot € 5,99 voor de nieuwste films, net uit de bioscoop.

Bij een streaming video pakket zijn films en series onderdeel van het abonnement. Denk hierbij aan Netflix, Videoland, Prime Video en Ziggo Movies & Series. Het verschil is dat de films in een streaming video pakket ouder zijn dan de huurfilms, net uit de bioscoop. Daarbij zie je vaak dat niet alle films bij het abonnement zijn inbegrepen. Bij Ziggo On Demand huur je nagenoeg alle nieuwe films die net uit de bioscoop zijn. Een film is al na circa drie maanden te huur bij Ziggo On Demand. 

Wanneer een nieuwe film al bijzonder snel bij Ziggo On Demand verschijnt is de huurprijs vergelijkbaar met een bioscoopbezoek. Dat noemen we Premium VOD. De film is in dat geval nog maar net uit en draait in de meeste gevallen ook nog in de bioscoop.