Huurfilms bij Ziggo

Net uit, nu al in huis

Je huurt de nieuwste films bij Ziggo On Demand

Zoveel pauzes als je zelf wilt, je eigen hapjes en drankjes én je hoeft er de deur niet voor uit. Ja, thuis de nieuwste films kijken heeft veel voordelen.

Raya en de Laatste Draak

Ziggo On Demand Premium

Raya en de Laatste Draak

Reis mee met Raya op haar zoektocht naar de laatste legendarische draak. Alleen deze draak kan het verscheurde land en het diep verdeelde volk herenigen. Net als 500 jaar geleden ... 

Raya en de Laatste Draak is de nieuwste Disney animatiefilm. Deze premium film kan je tot medio mei huren bij Ziggo On Demand voor 21,99. Kijk met heel de familie deze spannende en meeslepende Disneyfilm voor de prijs van twee bioscoopkaartjes.

* Heb je een Mediabox Next of een Mediabox XL met de nieuwste software-upgrade? Dan huur je Raya en de Laatste Draak direct in Ziggogo.tv en bepaal je vervolgens zelf of je de film kijkt op TV, laptop of mobiel. 

Huurfilms bij Ziggo

Honderden huurfilms

Van actie tot comedy en van drama tot romantiek: haal de nieuwste films in huis. En ook de kleintjes kunnen kiezen uit kinderfilms van Nederlandse en internationale bodem. Zelf zoeken naar dé perfecte film voor jou?

Zo start je een film of serie

  1. Druk op de knop On Demand of op menu op je afstandbediening.
  2. Kies voor 'On Demand'.
  3. Ga naar Kids, Series of Movies en kies je favoriet.
  4. Druk op 'Ok' en voeg 0000 als pincode in als hierom gevraagd wordt.
  5. Selecteer 'afspelen' of 'bevestigen' en de film start. 

Veel kijkplezier!

Zo start je een On Demand film of serie.