Start ZiggoCart Module

Vast Bellen

Bellen naar vast en mobiel voor hetzelfde lage tarief*

Vast Bellen

Voordelig bellen voor € 0,11 per minuut

Je belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor het voordelige tarief van € 0,11 per minuut. Bovendien betaal je per seconde.

Gratis nummerbehoud

Je kunt je huidige nummer gratis meenemen naar Ziggo. Nummerbehoud vraag je eenvoudig aan tijdens je bestelling. Ziggo zegt dan het contract bij je huidige telefonieaanbieder voor je op. Dat hoef je dus niet meer zelf te doen. Meer informatie over overstappen en gratis nummerbehoud staat op deze pagina.

Gratis extra telefoondiensten

We bieden je bij je telefonie abonnement een heel stel gratis extra diensten die je niets kosten. Zo staan Voicemail, Driegesprek, Doorschakelen en Nummerweergave tot je beschikking.

Inclusief Kabel TV

  • Met 30 analoge zenders, 4 HD-zenders en 90 radiozenders. Je hebt geen decoder nodig.
  • Heb je een televisie met DVBC-tuner die gecertificeerd is? Dan kijk je standaard in digitale kwaliteit. Anders maak je gebruik van stabiele analoge televisie.
  • Je krijgt toegang tot Horizon Go op je tablet en smartphone.

En wil je meer of interactieve televisie? Neem dan Connect & Play.

 
 
 

Overstappen

Gratis Nummerbehoud en Overstapservice

Wil je overstappen naar Ziggo maar wil je wel graag blijven bellen met je vertrouwde telefoonnummer? Dat kan! Meld je dan tijdens het bestellen aan voor de Overstapservice. Wij zeggen je oude telefonieabonnement voor je op en we zorgen ervoor dat je gewoon je vertrouwde telefoonnummer houdt.

Aansluiten

Eenvoudig zelf installeren

Met het gratis installatiepakket bel je binnen een handomdraai via Ziggo. Heb je toch liever dat wij een handje helpen? Dan komt de monteur graag bij je langs en worden de kosten voor de installatie helemaal vergoed. Dit is onze Installatiegarantie.

Zonder starttarief

Telefonie-abonnement zonder starttarief

Alle Telefonie-aanbieders zijn verplicht een tariefplan aan te bieden waarbij gesprekken alleen per seconde worden afgerekend en waarbij dus geen starttarief in rekening wordt gebracht. In je Mijn Ziggo kun je dit tariefplan bestellen. Is bij jou de bestelmogelijkheid niet zichtbaar? Bel dan 0900 - 0730 (normaal tarief) om te bestellen. Klik hier voor meer informatie over het tariefplan zonder starttarief en de tarieven.

Vragen

Waar staan alle telefonietarieven?

Die staan gewoon op onze site. Bekijk de tarieven voor Vast Bellen.

Hoe goed is de kwaliteit van bellen via de kabel?

Bellen via de kabel maakt een kraakheldere spraakverbinding mogelijk. Beter en betrouwbaarder dan wat je gewend bent van bijvoorbeeld DSL-aanbieders. Ook tijdens het internetten of downloaden merk je geen verschil in kwaliteit van je telefoonverbinding. Wij beheren onze telefoonverbindingen van het begin tot het einde zelf en daarom zijn ze erg betrouwbaar.

Kan ik mijn ISDN-nummer meenemen?

Natuurlijk kan dat. Je kunt per telefoonlijn één ISDN-nummer meenemen.

Profiteer ik van extra voordeel bij meerdere Ziggo diensten?

Jazeker. Je kunt je telefoonabonnement van Ziggo makkelijk combineren met een Alles-in-1 Pakket. Kijk bij onze Pakketten voor een compleet overzicht van de pakketten waaruit je kunt kiezen.

Werkt Ziggo Vast Bellen in combinatie met een alarminstallatie?

Ziggo Vast Bellen is in de meeste gevallen ook geschikt om alarmmeldingen door te geven. Echter kunnen we niet altijd garanderen dat deze goed werken in combinatie met Ziggo telefonie. We weten dat het werkt bij alarmsystemen van Bosch, Lobeco, General Electrics en Homesafety. Neem echter altijd contact op met de leverancier van het systeem om te checken of het werkt met Ziggo telefonie. 

Goed om te weten
In het geval van een stroom- of signaalstoring werkt de modem niet en kan er dus ook geen alarmering worden doorgegeven. Onze installateurs zijn niet gecertificeerd om alarminstallaties aan te sluiten en daarmee niet verantwoordelijk voor het niet doorkomen van een alarmmelding. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met de leverancier van je alarmsysteem.  

 

Breid je abonnement uit met extra opties

Volop Bellen

Bel voor een vast bedrag per maand gratis naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers.

Meer informatie

Je belt zorgeloos voor een vast bedrag per maand naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers, met uitzondering van speciale nummers, zoals bijvoorbeeld betaalde servicenummers. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de hoogte van je telefoonrekening.

Volop Bellen is maandelijks opzegbaar.

10.95 Extra p.m.
 
 

Dit pakket en de extra opties kun je maandelijks opzeggen. Lees de voorwaarden.