Ziggo Kids: tv voor de kleintjes

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Ziggo Kids | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone
Ziggo Kids | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone

Vier kanalen speciaal voor de jongste kijkertjes

Het perfecte pakket voor gezinnen met jonge kinderen. Met het gratis Kids-pakket kijken je kleintjes naar Pebble TV, Baby TV, Nick Toons en Boomerang. Ook te kijken op je smartphone en op je laptop, gewoon via internet. Zo kijk jij je eigen programma's terwijl je kids zich prima zelf vermaken.

In elke fase van de ontwikkeling leert een kind weer andere dingen. Het Kids-pakket groeit in die zin met je kind mee. Baby TV leert je kleine om kleuren en vormen herkennen, terwijl Pebble TV de fantasie van je kleuter prikkelt. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn Boomerang en Nicktoons een bron van vermaak en inspiratie.

Boomerang kijk je niet alleen op tv, maar óók via Ziggo GO op je smartphone, tablet of laptop. Zo kijk je zelf tv, terwijl de kinderen op de tablet zitten. Ideaal voor onderweg of als je op visite bent!

De zenders voor de allerkleinsten zijn reclamevrij. Zo kijkt je kind naar leuke en leerzame dingen, zonder te worden blootgesteld aan commerciële boodschappen tussendoor.

Ziggo Kids is speciaal voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je activeert dit gratis extra tv-pakket in Mijn Ziggo.

Nickelodeon Toons, tv voor de kids

Nicktoons

24 uur per dag tekenfilms van Nickelodeon. Dat is Nick Toons. Alle cartoons worden uitgezonden in de Nederlands gesproken versie. De zender richt zich op de kinderen van 6 tot 14 jaar.

  • Je vindt Nicktoons op kanaal 303
Boomerang met Looney tunes, Tom & Jerry en Scooby Doo

Boomerang

Boomerang brengt geliefde tekenfilms zoals Scooby-Doo, Looney Tunes en Tom en Jerry op tv. Daarnaast zie je onder de naam Cartoonito ook animatieseries speciaal voor kinderen tot zes jaar.

  • Je vindt Boomerang op kanaal 309
Pebble TV met kindertelevisie van vroeger en nu

Pebble TV

Films en series speciaal voor kinderen. Programma’s van vroeger en nu. Van Bassie en Adriaan tot de Troetelbeertjes. Pebble TV brengt inhoudelijke programma’s waarbij de beelden illustratief zijn voor het verhaal en vermijdt beelden met een sterke visuele impact waar veel kinderen onrustig van worden.

  • Je vindt Pebble TV op kanaal 305
Baby TV voor de allerkleinsten

Baby TV

Speciaal voor de allerkleinsten! Baby TV heeft programma's voor baby's en peuters tot 3 jaar. Dezelfde onderwerpen worden om de 2 uur herhaald en zijn bedoeld om de allerkleinsten te laten leren. De programma's worden zonder reclame uitgezonden en de meeste items duren tussen de 2 en 10 minuten.

  • Je vindt Baby TV op kanaal 310

Ziggo Kids is onderdeel van de gratis extra voordelen van Vodafone en Ziggo. Benieuwd naar de andere extra voordelen?

Meestgestelde vragen over Ziggo Kids

Dat hangt af van je abonnement. Ziggo Kids zit in het Movies & Series XL-pakket dat je standaard krijgt bij Internet & TV Max, Alles-in-1 Max en de Giga-pakketten. Ook Movies & Series L is onderdeel van Movies & Series XL. In dat geval is Ziggo Sport Totaal de beste keuze.

Heb je een van de oude extra tv-abonnementen? Bijvoorbeeld TV Extra? Dan heb je ook deze zenders al. Misschien is Ziggo Sport Totaal of Movies & Series L iets voor je?

Nee, de kids zenders zitten niet in het Movies & Series L pakket. Het aanbod van Movies & Series L is namelijk volledig On Demand. Je krijgt met dat pakket geen extra zenders. Met het kids pakket krijg je wél 4 zenders extra bij je abonnement.

Je kijkt het Kids-pakket met elke (Ziggo gecertificeerde) digitale HD ontvanger of CI+ module. Daarnaast kijk je met de zender Cartoon Network met Ziggo GO ook op je smartphone, tablet, laptop of pc. Op oude SD ontvangers van Ziggo worden deze zenders niet weergegeven. Je hebt dus wel een HD ontvanger nodig.