Vodafone en Ziggo werken voortaan samen

Eigenlijk heel logisch, want we vullen elkaar helemaal aan. Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld, dus razendsnel mobiel internet. En Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet én tv op zijn best. In die combinatie kunnen wij meer voor je betekenen. Neem zelf een kijkje bij Vodafone.

Wat verandert er voor mij?

Er komen misschien allerlei vragen in je op. Verandert er iets aan mijn abonnement? Wat merk ik van de samenwerking? Hoe zit het met de service? Op al deze en andere vragen vind je onder aan de pagina het antwoord. En wees gerust, de producten en diensten blijven in vertrouwde handen bij Ziggo. Daaraan verandert niets.

  • Televisie, Internet en Vast Bellen van Ziggo blijft zoals het is. Hier verandert niets aan.
  • Heb je Ziggo Mobiel? Dit kun je ook gewoon blijven gebruiken. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor service.
  • Voor een nieuw Mobiel abonnement met telefoon of Sim Only kun je terecht bij Vodafone. Ziggo Mobiel wordt niet meer verkocht.
  • Heb je Internet en Digitale Televisie van Ziggo én Vodafone mobiel, dan kom je in aanmerking voor gratis extra's.

Vodafone Mobiel

Ziggo verkoopt geen mobiele abonnementen meer. Vanwege onze samenwerking met Vodafone. Vodafone heeft je veel te bieden met een landelijk dekkend 4G-netwerk waarmee je naar hartenlust mobiel kunt internetten.

Geniet je al van Ziggo Internet en Digitale TV en combineer je dit met een mobiel abonnement van Vodafone, dan krijg je ook nog eens voordeel! Zo ontvang je elke maand gratis extra's zoals dubbele data en op veel abonnementen ook nog eens tot € 5 korting. Non-stop.

Non-stop gratis extra's

Met een combinatie van geselecteerde abonnementen bij Vodafone en Ziggo profiteer je van gratis extra's. Wat dacht je van tot € 5,- korting op een Vodafone abonnement, gratis dubbele mobiele data, een extra tv-pakket én een Veilig online pakket voor tot wel 20 apparaten?

 
 

De samenwerking

Waarom gaan Ziggo en Vodafone samenwerken?

  • Wij geloven dat we samen meer voor je kunnen betekenen. Zoals in elke goede relatie vullen wij elkaar helemaal aan. Je kent Vodafone misschien wel als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld. razendsnel mobiel internet dus. En wij staan voor meer plezier. Dagelijks krijg je van ons supersnel internet én tv-op-z'n-mooist: topentertainment met films, series en gratis Ziggo Sport.

Ik ben klant bij Ziggo en Vodafone. Krijg ik nu voordeel omdat jullie samenwerken?

Als je bij Ziggo en Vodafone de geselecteerde abonnementen hebt is onze samenwerking zéker goed nieuws voor jou. We bieden je dan gratis extra's aan. Benieuwd geworden?

Meer over de gratis extra's

Als er nieuws is over de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo, krijg ik dat dan te horen?

Alle berichten over de samenwerking die voor onze klanten belangrijk zijn, delen we natuurlijk. Bijvoorbeeld per brief, e-mail of op de website.

Komen er door de samenwerking nieuwe producten?

Doordat we samenwerken kunnen we meer voor je betekenen. En komen er voordelen. De producten en diensten blijven vertrouwd, in goede handen bij Vodafone en Ziggo. Daaraan verandert niets.

Verandert er iets aan de producten en diensten van Vodafone en Ziggo?

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven. Door onze samenwerking komen er wel meer voordelen. Daarover vertellen we je binnenkort meer.

Verandert er iets aan de sponsoring van bijvoorbeeld The Voice, Ajax en de Ziggo Dome?

Door samen te werken kunnen we vooral meer betekenen voor onze klanten. Onze sponsoring verandert voorlopig niet. Die levert juist leuke extra's voor onze klanten.

Wat is de naam van het nieuwe bedrijf?

VodafoneZiggo is de naam van de nieuwe prominente Nederlandse onderneming die vanaf 1 januari van start is gegaan. De twee bekende merknamen Ziggo en Vodafone blijven in het nieuwe bedrijf behouden.

 

Je abonnement

Krijg ik er producten bij? Of verdwijnen er producten?

Ziggo Mobiel wordt niet meer verkocht. Omdat we samenwerken met Vodafone. Bestaande klanten met Ziggo Mobiel kunnen dat gewoon blijven gebruiken en bij ons terecht voor alle vragen. Verder veranderd er niets.

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven. Door onze samenwerking komen er wel meer voordelen. Klanten met een abonenement bij Vodafone en Ziggo profiteren van gratis extra's

Ik heb nu een Ziggo Mobiel abonnement en wil overstappen naar Vodafone. Kan dat?

Natuurlijk. Heel makkelijk. Dat regel je gewoon bij Vodafone. Telefonisch, in de winkel of online.

Wanneer kan ik profiteren van de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo?

Doordat we samenwerken kunnen we meer voor je betekenen. Met de juiste abonnementen bij Vodafone en Ziggo bieden we je gratis extra's. Benieuwd geworden?

Meer over de gratis extra's

Wat merk ik als klant van de samenwerking?

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven.

Wordt Ziggo Mobiel nu Vodafone?

Voorlopig blijft alles zoals het is: de service, de voorwaarden en de maandelijkse factuur. Ook bestel je Ziggo Mobiel nog heel eenvoudig online of telefonisch. 

 

Service en wijzigingen

Hoe geef ik een wijziging door aan Vodafone en Ziggo?

Je bent nog steeds klant bij Ziggo en bij Vodafone. Daaraan verandert niets. Het doorgeven van een wijziging doe je nog steeds voor allebei apart. Bijvoorbeeld via My Vodafone en Mijn Ziggo.

Ik ben klant bij Vodafone en Ziggo. Krijg ik nu één rekening?

Nee, die krijg je nog steeds van ons en ook van Vodafone als je daar klant bent. Heb je een vraag over je factuur? Bel dan onze klantenservice. Met vragen over Vodafone producten, staat de klantenservice van Vodafone voor je klaar.

Ik ben klant bij Ziggo en Vodafone. Krijg ik nu één contract?

We werken samen en blijven twee bedrijven. De factuur, het contract, en onze service: daaraan verandert niets.

Ik ben klant bij Ziggo. Waar kan ik terecht met vragen of hulp?

Voorlopig blijft alles bij het oude. De Klantenservice van Ziggo staat graag voor je klaar om je te helpen. Zoals altijd.

Ik ben een zakelijke klant bij Ziggo. Houd ik mijn eigen accountmanager?

Jazeker. Je eigen accountmanager helpt je. Vertrouwd als altijd. Ben je klant bij Ziggo én Vodafone? Dan staan beide accountmanagers voor je klaar.

Ik ben nog geen klant bij Vodafone en Ziggo, maar wil dat wel worden. Hoe regel ik dat?

Fijn dat je voor ons kiest. Je bestelt onze producten heel eenvoudig online. De producten van Ziggo via ziggo.nl. Die van Vodafone via vodafone.nl. Of je regelt het allemaal op één plek: in de Vodafone winkels. Handig toch?

Ik wil iets veranderen in mijn abonnement(en). Kan ik dat doen bij Vodafone?

Je bent nog steeds klant bij Vodafone en Ziggo. Daaraan verandert niets. Het doorgeven van een wijziging doe je nog steeds voor allebei apart. Bijvoorbeeld via My Vodafone en Mijn Ziggo.

Kan ik door de samenwerking mijn contract opzeggen?

Nee dat kan niet, je blijft gewoon klant van Vodafone en Ziggo. Daar verandert niets aan. Ook niet aan de voorwaarden om op te zeggen.

Kan ik met vragen over Ziggo producten ook bellen met de klantenservice van Vodafone?

Nee dat kan niet, voor vragen over je Ziggo producten bel je gewoon naar onze klantenservice zoals je gewend bent. Wij staan graag voor je klaar. Zoals altijd.

Kan ik nog steeds Mijn Ziggo blijven gebruiken?

Zeker weten, Mijn Ziggo verandert niet. En Vodafone klanten houden het gemak van My Vodafone.

Kan ik vragen over Ziggo Mobiel ook stellen aan de klantenservice van Vodafone?

Nee dat kan niet, voor vragen over Ziggo Mobiel bel je gewoon naar onze klantenservice zoals je gewend bent. Wij staan graag voor je klaar. Zoals altijd.

Wat gebeurt er met de winkels van Vodafone en Ziggo?

Binnenkort bestel je de producten van Ziggo heel eenvoudig in de Vodafone winkels. Handig toch?

Vind snel een Vodafone winkel in de buurt