Snel en betrouwbaar internet

Glasvezel of kabel?

Mailen, Facebooken, gamen, een film of serie streamen, muziek luisteren? Of je nu glasvezel of kabel hebt: je hebt nu genoeg aan een verbinding die 500 Mbit/s aankan – maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Zo kunnen steeds meer apparaten op wifi, zoals koelkasten, wasmachines en zelfs je tandenborstel. Het wordt dus steeds drukker op het netwerk.

Met Ziggo ben je klaar voor de toekomst

We doen steeds meer online, en met steeds meer mensen tegelijk. Dat vraagt om steeds sneller internet. Het betrouwbare internet van Ziggo levert je de snelheid die je hiervoor nodig hebt. Hiermee kun je nu al genieten van supersnel internet tot 500 Mbit/s en dat kan binnenkort nog sneller: tot wel 1 Gbit/s. In Utrecht is het al beschikbaar en we zijn hard aan het werk om dit stapsgewijs in bijna heel Nederland aan te bieden. We informeren je zodra het ook voor jou beschikbaar is.

Op weg naar 1 Gbit/s

Maar liefst 97% van ons sterke signaal loopt via glasvezel. En het laatste stukje is supersnelle coaxkabel. Hiermee kun je nu al genieten van supersnel internet tot 500 Mbit/s. In Utrecht al tot 1000 Mbit/s en de rest van Nederland volgt stapsgewijs.

Bestel een Alles-in-1 pakket van Ziggo

Alles-in-1 Start

50 / 5 Mbit/s

 • Razendsnel en betrouwbaar internet tot 50 Mbit/s
 • Het tv-kijken van nu in HD-kwaliteit en online tv-kijken
 • Voordelig bellen naar vast en mobiel
 
 

Alles-in-1 Complete

250 / 25 Mbit/s

 • Razendsnel en betrouwbaar internet tot 250 Mbit/s
 • Het tv-kijken van nu in HD-kwaliteit en online tv-kijken
 • Voordelig bellen naar vast en mobiel
 
 

Alles-in-1 Max

500 / 40 Mbit/s

 • Razendsnel en betrouwbaar internet tot 500 Mbit/s
 • Het tv-kijken van nu in HD-kwaliteit en online tv-kijken
 • Voordelig bellen naar vast en mobiel
 
 

Kabel, glasvezel...

 • Kabelinternet nu al tot 1000 Mbit/s in Utrecht. In de toekomst voor de rest van Nederland.
 • De meeste woningen hebben al kabel (ook wel koperaansluiting genoemd), glasvezel is beperkt tot bepaalde gebieden.
 • Met een snelheid van 1000 Mbit/s loopt Ziggo straks maar liefst vijf jaar voor op de eisen die de EU stelt.

Check de beschikbaarheid

Om in aanmerking te komen voor glasvezel internet, moet je eerst even checken of glasvezel internet op je adres mogelijk is. Op veel plaatsen is dat nog niet het geval. Daarom ontwikkelen wij het kabelinternet verder en ben je met Ziggo klaar voor de toekomst. Check waar in Nederland je toegang hebt tot onze diensten.

 

Doe de postcodecheck

 
 

Vergelijken van glasvezel

Als we glasvezel vergelijken met kabel, komen we al snel tot de conclusie dat er weinig verschil in snelheid meer is. Over het algemeen gebruik je internet vooral voor streamen, downloaden en gewoon surfen. Je hebt dan genoeg aan Ziggo Alles-in-1 Complete. Dat is ons meest complete pakket. Hier kun je onze pakketten vergelijken. Huidige internetsnelheid meten? Doe de speedtest.

 
 

Overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd.

Met de Power Promise ben je verzekerd van perfecte wifi. In elk hoekje van je huis. Van de kelder tot de zolder. Zo haal je overal in huis het meeste uit je snelle verbinding.

Al 9 keer op rij de beste internetprovider

Het is dan ook niet zo gek dat we door Tweakers al 9 keer op rij zijn uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. We willen namelijk dat je altijd de beste verbinding hebt: snel en betrouwbaar.